Lehdistö & Yhteistyö

Lehdistökuvat

Korkean resoluution lehdistökuvat tuotteistamme ovat ladattavissa kunkin kuvan alla olevasta linkistä erilliseltä tuotesivulta.


Lehdistömyymälät

Meillä on kaikissa maissamme tiettyjä lehdistömyymälöitä, joista muotitoimittajat ja stylistit voivat lainata tuotteita. Lehdistömyymälöissämme kaikki, joilla on myöntämämme voimassa oleva lehdistökortti voivat vapaasti lainata tuotteita muotiraportteihin tai vastaaviin. Normaali laina-aika on viikko tai sopimuksen mukaan kyseisen lehdistömyymälän kanssa. Oletko kiinnostunut lehdistökortista? Lähetä pyyntösi sähköpostitse osoitteeseen petronella.edwardzon@glitter.se.

Helsinki

Forum: 044 731 54 60

Affiliate kumppanuus

Oletko vaikuttaja ja haluat tehdä yhteistyötä kanssamme? Toimimme APPRL-kumppanuusalustan kanssa, jolla sinulla on mahdollisuus ansaita palkkioita myynnistä, jota syntyy linkkiesi kautta. Voit hakea jäsenyyttä täällä


GLITTEROFFICIAL

Haluatko mahdollisuuden näkyvyyteen sosiaalisessa mediassamme, verkkosivullamme ja uutiskirjeissämme? Muista merkitä meidät Instagramissa @GlitterOfficial ja käyttää hashtagia #GlitterOfficial – meistä on ihanaa nähdä teidän kuvianne! Katso instashopimme täällä. Jos haluat lukea ehtomme, klikkaa tästä.

Näytä lisääNäytä vähemmän

Latest News

Earthy tones

Subtle patterns, tactile materials & shapes with elegant decorations such as pearls & earthy colored stones.

Leather gloves

Dress up your outfits with leather gloves for all occasions & weathers!

Christmas sparkles

This winter we are ready to wear accessories that sparkles a little bit extra.

Sterling silver letters

Welcome our newest collection of letter jewelry in sterling silver decorated with Cubic Zirconia stones.

Asymmetrical jewelry

A minimalistic jewelry collection with focus on sculptural & asymmetrical pieces. A new meaning around classic & timeless design with bold shapes.

Sterling silver anklets

It is the season for anklets!

Summer sunglasses

Sunglasses for every style, mood & personality!
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN