Aurinkolasit

Tutustu Glitterin aurinkolasivalikoimaan eri väreissä ja malleissa. Aurinkolasit ovat suosittu asuste, joka helposti tuo persoonallisuutta ja uutta ilmettä asuusi. Valitse erilaisista malleistamme sekä trendikkäistä, retromalleista ja klassisista aurinkolaseista eri väreissä ja kuvioissa. Täältä löydät taatusti uuden suosikkisi vuoden kaikkiin aurinkoisiin päiviin!

Suodatus
Väri
beige beige harma harma hopeaa hopeaa kulta kulta mix mix musta musta pinkki pinkki ruskea ruskea sininen sininen vihreä vihreä violetti violetti
Malli
Materiaali
Brändit
Hinta
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-40 / 70 tuotetta

AURINKOLASIT

Aurinkolasit ovat olleet kauan suosittu asuste. Niillä asua voi sekä hillitä että tehostaa. Hienot aurinkolasit ovat itsestäänselvyys keväällä ja kesällä, mutta myös talvikuukausien aurinkoisina päivinä. Valitset sitten minkä malliset aurinkolasit tahansa, voit helposti valita, haluatko olla hillitty tai näkyä ja erottua joukosta. Mitä sitten haluat ja etsitkin, löydät aurinkolasit Glitteristä.

Minkä aurinkolasimallin valitsen?

Glitterissä on paljon eri mallisia aurinkolaseja. On yksilöllistä, minkä malliset ja tyyppiset kehykset sopivat juuri sinun kasvojesi muotoon. Täältä löydät naisten aurinkolaseja, joissa on metallikehyksiä ja muovikehyksiä eri väriyhdistelmissä ja kilpikonnakuvioissa. Meillä on kapeat trendikkäät aurinkolasit ja myös isommat retromalliset aurinkolasit, jotka peittävät suuremman osan kasvoista. Monet valitsevat perinteisemmät tummilla kehyksillä ja tummansävyisellä lasilla varustetut aurinkolasit, jotka sopivat useisiin eri asuihin, mutta joskus haluaa erottua joukosta isommilla aurinkolaseilla, joissa on värilliset kehykset tai sävytetty lasi. Glitterin avulla voit rakentaa tyylikkään ja vaihtelevan valikoiman tyylikkäitä aurinkolaseja, jotka ovat sekä mukavia että suojaavia.

Suojaavatko Glitterin aurinkolasit?

Glitterin aurinkolasit eivät ole vain hieno asuste, vaan ne suojaavat silmiäsi tehokkaasti myös auringon voimakkailta UV-säteiltä. Meillä on sekä tummia, vaaleita että sävytettyjä linssejä, joista kaikki on testattu ja joista kaikissa on tehokas UV-suoja auringon häikäisyä vastaan.

Miten säilytän aurinkolasejani?

Edullisia aurinkolasejamme säilytetään mieluiten aurinkolasikotelossa tai erillisessä pussissa, jolloin muut esineet kuten avaimet eivät naarmuta niitä. Käytä mieluusti silmälasien puhdistusliinaa mahdollisten tahrojen ja muiden puhdistamiseen.

Mistä materiaaleista aurinkolasit on valmistettu?

Kaikki aurinkolasimme ovat muovia tai metallia. Metallikehyksissämme on usein muovisuojat sanganpäissä, jolloin ne tuntuvat mukavammilta korvien takana.

Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.