Hopeiset kaulakorut

Täältä löydät aidot hopea kaulakorumme, sekä kullatut hopeakorumme eri aiheilla juuri sinun tyyliisi sopivana. Kaikki Glitterin hopeakorut ovat leimattua 925 sterling hopeaa.

Suodatus
Väri
harma harma hopeaa hopeaa sininen sininen
Kategoria
Aito hopeakaulakoru, jossa niittejä
Aitoa hopeaa
34.99 €
Aito hopeakaulakoru, jossa niittejä
Aitoa hopeaa
27.99 €
Aito hopeakaulakoru, jossa sydän
Aitoa hopeaa
34.99 €
Ohut kaulaketju aitoa hopeaa, 40 cm
Aitoa hopeaa
16.99 €
Litteä kaulakoru aitoa hopeaa
Aitoa hopeaa
54.99 €
Ohut kaulaketju aitoa hopeaa, 45 cm
Aitoa hopeaa
19.99 €
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-40 / 48 tuotetta

HOPEAKAULAKORU

Naisten kaulakoru aitoa hopeaa

Täältä löydät valikoimamme hopeakaulakoruja, jotka on suunniteltu kaikille naisille, modernista klassiseen. Jokainen Glitterin hopeakaulakoru on enemmän kuin vain koru - se on persoonallisuutesi jatke, ainutlaatuisen tyylisi juhla ja tapa ilmaista sisäistä kauneuttasi.

Sterling-hopeaa arvostettu pitkään arvostettu sen tyylikkyyden ja kestävyyden ansiosta. Se on ajaton materiaali, joka ei koskaan mene pois muodista. Hopeakaulakorumme on luotu huolella ja tarkkuudella, ja jokainen kappale on suunniteltu kestäväksi kumppaniksi elämäsi seikkailuissa. Kaikki aidosta hopeasta valmistetut korumme on merkitty 925-leimalla ja ne sopivat ihanteellisesti sinulle, jos kärsit nikkeliallergiasta.

Klassinen hopeakaulakoru on ehdoton asuste kaikissa korurasioissa, koska se sopii kaikkiin tilanteisiin ja sitä on helppo yhdistellä muihin koruihin juhlavamman ilmeen luomiseksi. Meiltä löydät laajan valikoiman hopeakaulakoruja naisille minimalistisista ketjuista koristeriipuksilla ja hohtavilla Cubic Zirkonia -kivillä koristeltuihin kaulakoruihin. Etsitpä jotain töihin, erityiseen tapahtumaan tai vain tunteaksesi olosi erityisen kauniiksi, meiltä löydät tarvitsemasi.

Kun valitset hopeakaulakorun Glitteristä, sijoitat koruun, joka kestää useita vuosia. Hopea tunnetaan lujuudestaan ja vaurioidenkestävyydestään. Asianmukaisella hoidolla hopeakaulakorusi voi näyttää yhtä kiiltävältä ja uudelta kuin ostopäivänä.

Hopeinen kaulakoru pitkään käyttöön

Mutta hopeakaulakorumme laatu ei tee niistä erityisiä. Jokainen kaulakoru on suunniteltu modernia naista ajatellen. Tiedämme, että haluat koruja, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin sinä olet, joten tarjoamme erilaisia tyylejä ja malleja. Piditpä sitten klassisista, ajattomista designeista tai moderneista, valikoimastamme löydät jotain, josta pidät.

Joten mitä odotat? Tutustu naisten hopeakaulakorujen kokoelmaamme tänään ja löydä täydellinen koru luomaan muistoja. Anna meidän auttaa sinua ilmaisemaan tyyliäsi ja vangitsemaan elämän hetkiä Glitterin hopeakaulakorulla.

Osta hopeakaulakoru Glitterin verkkokaupasta

Glitteristä voit ostaa aitoja hopeakaulakoruja verkosta nopeasti ja helposti. Jos ostat yli £30, saat aina ilmaisen toimituksen ja voit palauttaa tuotteen ilmaiseksi myymälöissämme. Hopeakaulakorujen lisäksi meillä on laaja valikoima aitoja hopeakoruja ja muita koruja, joita voit täydentää.
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.