Hiuslenkit

Täältä löydät hiuslenkkimme, jotka sopivat kaikkiin mahdollisiin kampauksiin. Valitse spiraalilenkit, monipakkaus tai ruseteilla tai helmillä koristellut lenkit.

Suodatus
Väri
beige beige fuksianpunainen fuksianpunainen harma harma keltainen keltainen limenvihreä limenvihreä mix mix musta musta oranssi oranssi pinkki pinkki punainen punainen ruskea ruskea sininen sininen valkoinen valkoinen vihreä vihreä violetti violetti
Beiget hiuslenkit, 40 kpl
OSTA 3 MAKSA 2
7.99 €
Beiget punotut hiuslenkit, 3 kpl
OSTA 3 MAKSA 2
4.99 €
Beiget punotut hiuslenkit, 3 kpl
OSTA 3 MAKSA 2
4.99 €
Eriväriset hiuslenkit, 10/pakk.
OSTA 3 MAKSA 2
1.99 €
Mix
Hiuslenkit mustilla ruseteilla, 2 kpl
OSTA 3 MAKSA 2
4.99 €
Mustat hiuslenkit, 40 kpl
OSTA 3 MAKSA 2
7.99 €
Mustat punotut hiuslenkit, 3 kpl
OSTA 3 MAKSA 2
4.99 €
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-40 / 70 tuotetta

HIUSLENKIT

Minkälaiset hiuslenkit ovat mielestäsi parhaimmat? Paksut, ohuet, joustavat, hellät, pienet tai suuret meiltä löydät juuri sinulle sopivat joka tilaisuuteen! Suositko sitte klassisia hiuslenkkejä monipakkauksessa tai haluat koristella poninhännän yhdellä hienolla värikkäällä hiuslenkillä, meiltä löydät ne kaikki. Yksinkertaiset hiuslenkit monipakkauksessa tai laaja valikoima juhlavia kukallisia, muovihelmillä koristeltuja tai kimaltavia hiuslenkkejä, sinä päätät mikä on ihanin! Huomioithan suositut 36-kappaleen pakkauksessa olevat silikoniset hiuslenkit, jotka sopivat lettikampauksiin sekä ohuemmille hiuksille täydellisesti. Tiesithän, että spiraalihiuslenkit ovat ekstra hellät hiuksille ja meiltä löytyy värejä joista valita!

Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN