Jäsenehdot

Seuraavat ehdot koskevat Glitterin jäsenklubia, joka on Glitter International AB:n (”Glitter”), yritysnumero 556759-9914 ja osoite Peter Myndes Backe 12, 118 46 Stockholm, myöntämä kanta-asiakasohjelma. Rekisteröitymällä jäseneksi hyväksyt jäsenehtomme. Glitterin jäsenklubi on kanta-asiakasohjelma, jossa saat alennuksia ja muita etuja sekä yleisiä että henkilökohtaisesti mukautettuja tarjouksia mieltymystesi perusteella.

Jos päätät liittyä jäseneksi, käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle kaikki jäsenyyteen liittyvät edut. Voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi kotisivultamme löytyvästä Tietosuojakäytännöstämme. Lue alta jäsenehtomme ja tietosuojakäytäntömme ennen kuin liityt jäseneksi, niin tiedät, mitä jäsenyys tarkoittaa ja miten käsittelemme henkilötietojasi.

Jäsenyys

Glitterin jäsenyys on kortiton ja maksuton, ja se on voimassa kaikissa myymälöissämme ja verkkokaupassa glitter.fi. Jäsenyys, joka on henkilökohtainen eikä siirrettävissä, on saatavana yksityishenkilöille, jotka ovat 16 vuotta täyttäneitä. Sinulla voi olla vain yksi (1) jäsenyys Glitterin jäsenklubissa, ja jäsenedut koskevat oman kotitalouden ostoksia. Voit liittyä jäseneksi myymälöissämme tai osoitteessa glitter.fi. Jäsenyys voidaan liittää henkilökohtaisiin itse luomiisi sisäänkirjautumistietoihin. Kirjautuneena voit myös käyttää ”Omia sivuja”, joilla on erityisiä etuja ja jäsentarjouksia. Omilla sivuilla voit myös tarkastella verkko-ostostesi osto- ja maksuhistoriaa. Kun teet ostoksia osoitteessa glitter.fi, ostoksesi rekisteröidään jäsenostoksi, kun olet ensin kirjautunut sisään. Sisäänkirjautuneena voit myös hyödyntää jäsentarjouksia.

Edut, tarjoukset ja viestintä

Jäsenenämme saat suoramarkkinointia ja tietoa tarjouksista, eduista ja alennuksista, inspiraatiota, kutsuja tapahtumiin sekä tietoa uutiskirjeissä, tekstiviesteillä ja esitteissä, jos et ole päättänyt kieltäytyä niistä. Voit myös saada henkilökohtaisesti mukautettuja tarjouksia ja tuotesuosituksia tai vastaavaa ostohistoriasi perusteella postitusten tai digitaalisten kanavien kautta. Voit milloin tahansa päivittää itse yhteystietosi osoitteessa glitter.fi tai muuttaa asetuksia haluamasi viestinnän suhteen. Huomaa kuitenkin, että emme voi auttaa rajoituksissa tai muutoksissa, kun on kyse sosiaalisista verkostoista. Näissä tapauksissa sinun on muutettava kunkin tilin asetuksia yksin. Voit milloin tahansa lopettaa viestinnän ottamalla yhteyttä osoitteeseen customerservice@glitter.fi.

Henkilötietojen käsittely

Suojaamme Glitterissä yksityisyyttäsi ja olemme tarkkoja voimassa olevan henkilötietolainsäädännön noudattamisesta. Glitter International AB on käsittelemiemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Glitter käsittelee henkilötietojasi ja yhteystietojasi tarjotakseen sinulle entistä parempaa palvelua ja tarjouksia.

Sinusta keräämiemme tietojen, kuten osto- ja klikkaushistorian, iän ja asuinpaikan, perusteella analysoimme tietoja segmentti-, yksilö- tai koontitasolla. Analyysin tiedot voivat toimia perustana viestinnällemme kanssasi ja sille, mitä tarjouksia, etuja ja tietoja saat meiltä. Ne voivat myös toimia perustana päätöksille, jotka liittyvät tuotevalikoimaamme tai siihen, miten kehitämme kanta-asiakasohjelmaamme tai glitter.fi-sivuston Omia sivuja.

Analyysimme, jotka merkitsevät, että käsittelemme henkilötietojasi eri tavoilla, on välttämätöntä sen kannalta, että voimme täyttää omamme ja sinun oikeutetun etusi (laillinen perusta) palveluidemme, tuotteidemme ja järjestelmämme arvioimisen, kehittämisen ja parantamisen kannalta koko asiakaskunnalle. Ensisijaisesti keräämme tietoa suoraan sinulta, mutta varmistaaksemme, että meillä on oikeat osoitetiedot sinulle, voimme tarkistaa tietoja julkisista rekistereistä. Säilytämme tietoja, kunnes jäsenyys on päättynyt.

Glitter International AB ei luovuta tietojasi yhtiöille, jotka eivät ole kokonaan Glitter International AB:n omistuksessa, elleivät nämä ole Glitter International AB:n kumppaneita lukuun ottamatta käsittelyä Glitter International AB:n puolesta esimerkiksi painamista tai jakelua varten. Jos haluat tutustua Glitterin koko tietosuojakäytäntöön, se on luettavissa osoitteessa glitter.fi.

Sieltä löydät työkalut, joita Glitter käyttää henkilötietojen käsittelyyn, niiden tarkoituksen ja selvityksemme, miten Glitter toimii tietosuojan kanssa varmistaakseen, että asiakkaidemme ja jäsentemme henkilötietoja käsitellään erittäin kunnioittavasti ja huolellisesti. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa yhteyttä customerservice@glitter.fi.

Voimassaolo ja päättäminen

Rekisteröitymällä jäseneksi hyväksyt jäsenehtomme ja sen, että otamme sinuun yhteyttä ehtojen mukaisesti. Ehtoja voidaan päivittää, ja löydät aina uusimman version ehdoista verkkosivustolta glitter.fi.

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi, mutta voit milloin tahansa itse päättää sen. Jäsenyys voidaan myös päättää automaattisesti tai manuaalisesti, jos jäsenyytesi on ollut passiivinen 36 kuukautta tai pidempään.

Glitter International AB pidättää myös oikeuden estää jäsenyytesi väärinkäytön tai väärinkäyttöepäilyn yhteydessä. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa. Voit tehdä tämän itse osoitteessa glitter.fi tai vaihtoehtoisesti lähettää nimesi, osoitteesi ja yhteystietosi sisältävän sähköpostiviestin osoitteeseen: customerservice@glitter.fi.

Jäsenehtojen muutokset

Glitter International AB pidättää oikeuden tehdä muutoksia jäsenklubin ehtoihin ja sinun katsotaan saaneen tiedon, kun olemme muutoksen jälkeen ilmoittaneet siitä sähköpostitse tai kotisivullamme glitter.fi.

Force majeure

Glitter ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat lainmuutoksesta, viranomaisen toimista, sotatapahtumasta, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muusta vastaavasta olosuhteesta. Lakkoa, saartoa, boikottia ja työsulkua koskeva varaus pätee myös silloin, jos Glitter itse ryhtyisi tällaisiin konfliktitoimenpiteisiin tai olisi niiden kohteena. Glitter ei myöskään ole velvollinen muussa tapauksessa korvaamaan vahinkoa, jos Glitter on noudattanut normaalia varovaisuutta.

Yhteystiedot

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää siitä, mitä henkilötietoja olemme rekisteröineet sinusta ja miten käytämme tietoja tai jos haluat muuttaa tai korjata tietojasi. Tavoitat meidät helpoiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customerservice@glitter.fi.

Päivitetty: 2020-10-01

Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN