Nahkahansikkaat

Glitter tarjoaa laajan valikoiman naisten nahkakäsineitä useissa väreissä ja malleissa. Valitse aidosta nahasta tai mokasta valmistetut lämpimät sormikkaat tai lapaset, joissa on erilaisia vuoria, kuten teddy, fleece, villa tai thermolite. Meiltä löydät myös nahkakäsineet, joissa on leveä istuvuus ja kosketustoiminto.

Suodatus
Koko
Tämän otsikon alla ei ole tällä hetkellä tuotteita.
Näyttää 1- / tuotetta

HANDSKMAKAREN-NAHKAHANSIKKAAT

Laaja valikoima aitoa nahkaa olevia naisten käsineitä

Lapaset vai sormikkaat? Vetoketjulla vai ilman? Mokkaa vai nahkaa? Meillä on laaja valikoima aitoja naisten nahkakäsineitä, jotka pitävät kätesi lämpiminä ja ovat samalla loistava tyylinilmaisu talvella. Kaikki käsineet on valmistettu aidosta lampaannahasta ja suojaavat hyvin kylmältä ja kostealta ilmalta. Valitse klassisista, yksinkertaisista malleista, joissa trendikäs nahka voi olla keskipiste, tai malleista näyttävillä yksityiskohdilla, jotka piristävät talvista asua. Jos haluat mattaisemman lookin, sinun kannattaa ostaa tyylikkäät mokkanahkakäsineet. Mokka on tyylikäs materiaali, joka sopii yhteen kaikenlaisten takkien kanssa. Meiltä löydät myös nahkakäsineitä, joissa on leveä istuvuus ja kosketustoiminto, joten voit käyttää kännykkääsi hanskat kädessä.

Lämmittävä vuori

Kaikki nahkakäsineet on vuorattu teddyllä, fleecellä, villalla tai thermolitella, jotka tekevät käsineistä vielä mukavammat. Fleecevuoriset nahkalapaset sopivat hyvin syksyyn, villavuori on hyvä alkutalvella ja thermolite lämmittää hyvin kylmimpinä talvikuukausina. Voit ostaa useita käsineitä, jotta sinulla on jokaiseen vuodenaikaan sopiva pari.

Nahkakäsineistä huolehtiminen

Jotta nahkakäsineet pysyvät kauniina, niitä on tärkeä hoitaa oikein. Säilytä ne niin, etteivät ne ole taittuneet tai rypistyneet, jotta nahka pysyy sileänä. Jos nahka kuitenkin pääsee rypistymään, voit hieroa sitä saadaksesi sen taas sileäksi.

Miten nahkakäsineet pestään?

Aitoa nahkaa olevia käsineitä ei saa pestä pesukoneessa, sillä se voi pilata materiaalin. Jos käsineissä on tahroja, voit yrittää poistaa ne hieman kostutetulla liinalla. Voit myös käyttää mietoa saippuaa, jossa on korkea rasvapitoisuus. Anna sitten nahkakäsineiden kuivua tasaisella alustalla.

Osta Handskmakaren-nahkahansikkaat Glitterin verkkokaupasta

Osta aidot nahkakäsineet naisille Glitteristä. Käytämme kestäviä ja hyviä materiaalivaihtoehtoja, jotka kestävät pitkään. Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen yli 300 kr.:n tilauksiin ja voit palauttaa tuotteen ilmaiseksi myymälöissämme. Jos etsit muita tyylikkäitä asusteita, meiltä löydät myös laajan valikoiman aidosta hopeasta valmistettuja kauniita koruja ja muita kauniita asusteita, jotka tekevät niin arjesta kuin juhlistakin hieman hauskempaa.
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.