Lävistyskorut

Täältä löydät kaikki lävistyskorumme napaan, nenään ja korvaan. Ne ovat aitoa hopeaa tai kirurginterästä korkean laadun varmistamiseksi. Valitse monista eri kuvioista ja tyyleistä. .

Suodatus
Tuotetyyppi
Väri
Hinta
Tragus-/helixkoru, jossa kuu
16.99 €
Online Exclusive
Musta lävistyskoru hevosenkenkä
13.99 €
Online Exclusive
Lävistyskoru hevosenkenkä
13.99 €
Online Exclusive
Musta spiraali napalävistys
13.99 €
Online Exclusive
Nenärengas 18k kultaus, pallo, 1 senttimetri
18 k kullattua
aitoa hopeaa
4.99 €
Spiraali napalävistys
13.99 €
Online Exclusive
Kullanvärinen spiraali napalävistys
13.99 €
Online Exclusive
Musta napalävistys, jossa pallot, 12 mm
16.99 €
Online Exclusive
Musta napalävistys, jossa pallot, 10 mm
16.99 €
Online Exclusive
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-40 / 112 tuotetta
1  2  3 Seuraava »

LÄVISTYKSET

Etsi sinulle sopiva lävistyskoru

Riippumatta siitä, onko sinulla korva-, nenä- tai napalävistys, meiltä löytyy tyyliisi sopiva lävistyskoru. Mukavilla lävistyskoruilla voit tuntea olosi erityisen kauniiksi ja tyylikkääksi. Meiltä löydät erilaisia lävistyskoruja yksinkertaisista renkaista tai tapeista ylellisempiin versioihin, joissa on kimaltelevia kiviä. Sydämet, perhoset, käärmeet ja helmet ovat vain muutamia esimerkkejä erilaisista hienoista lävistyskoruista, joita löydät meiltä. Valitse lävistykoru, joka on aitoa hopeaa, aitoa hopeaa 18 karaatin kultauksella tai kirurginterästä. Kaikki materiaalit ovat hellävaraisia iholle ja kestävät pitkään.

Mitä erilaisia lävistyksiä on olemassa?

Nykyään on olemassa monenlaisia lävistyksiä. Voit lävistää nenäsi ja laittaa kauniin tapin tai renkaan. Korvaan voi tehdä näyttävän tragus-lävistyksen, josta on tullut viime vuosina valtavan suosittu. Tai mikset hankkisi napalävistystä ja antaisi lävistyskorun koristaa napaasi? Lävistyksestä tulee kaunis yksityiskohta riippumatta siitä, mihin se tehdään.

Lävistyskorujen puhdistaminen

Puhdistaaksesi lävistyskorusi, voit jättää ne suolaliuokseen muutamaksi minuutiksi, ravistaa liuosta ympäriinsä ja huuhdella sitten korut kylmällä vedellä. Anna lävistyskorujen kuivua itsestään tai pyyhi ne puhtaalla liinalla. Voit myös puhdistaa lävistyskorut saippualla. Hankaa korut huolellisesti miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Huuhtele sitten kylmällä vedellä ja anna kuivua.

Osta lävistyskorut Glitterin verkkokaupasta

Voit ostaa lävistyskorut Glitterin verkkokaupasta. Toimitamme tilauksesi aina nopeasti ja jos ostat yli 300 kr:lla, saat ilmaisen toimituksen. Jos haluat vaihtaa lävistyskorusi, voit tehdä sen ilmaiseksi myymälässämme.

Jos haluat yhdistää lävistyksiäsi muihin koruihin, meillä on laaja valikoima koruja aidosta hopeasta!
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.