NÄIN HUOLEHDIT PARHAITEN HOPEAKORUISTASI


Hopea on kestävä materiaali ja tummenee ajan myötä reagoidessaan rikkivedyn ja hapen kanssa, joita on muun muassa ilmassa, iholla, kankaissa, hajuvesissä ja ihovoiteissa.

  • Säilytä hopeakorut mieluiten erillään toisistaan ilmatiiviissä pakkauksissa tai pehmeissä kangaspusseissa värjäymien ja naarmujen välttämiseksi. 
  • Vältä kosteutta, vettä, hajuvettä ja ihovoidetta hopeisilla koruillasi. Varmista, että ihovoide ja hajuvesi ovat imeytyneet kunnolla ja poista korut, kun käyt kylvyssä tai suihkussa.
  • Puhdista lika ja värjäymät nopeasti ja helposti hopeakoruista hopeankiillotusliinalla tai -aineella. Huom! Kullattua korua ei saa puhdistaa hopeanpuhdistusaineella, koska kultapinnoitus voi vaurioitua ja kulua pois. Löydä hopeanpuhdistusaine täältä.

Voit puhdistaa sen miedolla astianpesuaineella ja haalealla vedellä. Pyyhi hopeakorut varovasti puhdistuksen jälkeen puuvillakankaalla ja käytä sitten kiillotukseen hopeanpuhdistusliinaa.

AIDOT HOPEAKORUT

Meillä on pitkä kokemus aitojen hopeakorujen kehittämisestä ja lanseeraamme jatkuvasti uusia hopeamallistoja sekä aidosta hopeasta että 18 karaatin kullalla kullatusta aidosta hopeasta.

Jotta hopeakoruja voidaan kutsua aidoksi hopeaksi, niissä on oltava vähintään 92,5 % hopeaa. Kaikissa hopeakoruissamme on 925-leimaus, joka todistaa, että ne on valmistettu sterling-hopeasta ja ovat aitoja hopeakoruja.
AIDOT HOPEAKORUT, JOTKA ON KULLATTU 18 KARAATIN KULLALLA

Kullatut hopeakorumme on valmistettu sterling-hopeasta, jonka pinnalla on 18 karaatin kultakerros, joka levitetään elektrolyysillä. Kaikki kullatut hopeakorut on leimattu samalla 925-leimalla kuin sterling-hopeamme.

Kultakerros voi kulua ja koruista tulee silloin vaaleampia, koska hopea loistaa kultakerroksen läpi.


Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.