Sormukset

Alta löydät Glitterin laajan valikoiman sormuksia, joka sisältää kaikkea ohuista ja yksinkertaisista arkisormuksista leveämpiin ja koristeellisempiin sormuksiin. Koristele kätesi hienolla aidosta hopeasta valmistetulla sormuksella tai yhdistele keskenään erilaisia sormuksia luodaksesi trendikkäämmän lookin. Täällä voit sekä haastaa itsesi rohkeilla statement-sormuksilla että varmistaa ajattoman ilmeen hopeasormuksilla, joissa on kimaltelevia kiviä tai yksinkertainen sileä muotoilu.

Aidosta hopeasta valmistettu kuvioitu sormus
25% kun ostat vähintään 2
Aitoa hopeaa
27.99 €
Aidosta hopeasta valmistettu ohut sormus
25% kun ostat vähintään 2
Aitoa hopeaa
16.99 €
Aidosta hopeasta valmistettu sormus, jossa on  pieni Cubic Zirconia -kivi
25% kun ostat vähintään 2
Aitoa hopeaa
19.99 €
Aidosta hopeasta valmistettu sormus, jossa on suuri Cubic Zirconia -kivi
25% kun ostat vähintään 2
Aitoa hopeaa
27.99 €
Jykevä terässormus
Jykevä terässormus
Teräs
19.99 €
Kuviollinen sormus, jossa on 18 karaatin kultaus
25% kun ostat vähintään 2
18k kultaus
34.99 €
Ohut sormus, jossa 18 karaatin kultaus
25% kun ostat vähintään 2
18k kultaus
19.99 €
Sormus, jossa on 18 karaatin kultaus ja pieni Cubic Zirkonia -kivi
25% kun ostat vähintään 2
18k kultaus
19.99 €
Sormus, jossa on 18 karaatin kultaus ja suuri Cubic Zirconia -kivi
25% kun ostat vähintään 2
18k kultaus
34.99 €
Sormus, jossa solmu, 18 karaatin kultaus
25% kun ostat vähintään 2
18k kultaus
79.99 €
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-40 / 98 tuotetta
1  2  3 Seuraava »

SORMUKSET

Glitteristä löydät laajan valikoiman edullisia naisten sormuksia eri materiaaleissa, muodoissa ja väreissä. Ohuita minimalistisia sormuksia, jotka sopivat arkikäyttöön ja koristeellisia sormuksia, jotka sopivat täydellisesti käsiesi koristamiseen juhlavammissa tilaisuuksissa. Täältä voit ostaa täydellisen sormuksen ja antaa sen lahjaksi tai täydentää omaa tyyliäsi hienolla sormuksella treffejä tai bileiltaa varten.

Mistä materiaalista sormukset on valmistettu?

Glitter tarjoaa sekä hopean- että kullanvärisestä metallista valmistettuja sormuksia, mutta voit ostaa myös aidosta hopeasta ja 18 karaatin kullatusta aidosta hopeasta valmistettuja sormuksia. Monissa sormuksissa on koristeena lasikiviä tai Cubic Zirconia -kiviä. Glitterin valikoimasta, joka sisältää sekä trendikkäitä että perinteisiä sormuksia, löytyy jotakin jokaiselle ja kaikkiin tilanteisiin.

Mikä on Cubic Zirconia -kivi?

Cubic Zirconia -kivi muistuttaa ulkonäöltään todella paljon timanttia, mutta on laboratoriossa valmistettu synteettinen jalokivi. Cubic Zirconia -kivillä on hyvä kestävyys ja hohtava kimallus, ja niitä käytetään usein aidoissa hopeasormuksissa.

Onko teillä keskenään yhteensopivia sormuksia sisältäviä monipakkauksia?

Jos pidät ajatuksesta koristeellisesta kädestä, jossa on runsaasti sormuksia, voit joko yhdistellä sormuksiamme keskenään itse tai valita erilaisista sormusten monipakkauksistamme, joissa on jännittäviä yhdistelmiä leveitä ja ohuita sormuksia yksinkertaisilla tai koristeellisilla yksityiskohdilla.

Mistä tiedän sormuskokoni?

Vaikka sormus on koruperheessä todella suosittu, monet ovat epävarmoja omasta sormuskoostaan, koska sormus voi sopia täydellisesti yhteen sormeen, mutta olla liian iso toiseen. Glitterin sormukset ovat yleensä kokoa 16–20, mutta jos olet epävarma omasta koostasi, saat helposti apua sormusten koko-oppaastamme.


Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN