Hopeiset sormukset

Alta voit ostaa aitoja hopeasormuksia, valita sormusten monipakkauksia, kullattua hopeaa ja eri koristeilla varustettuja sormuksia. Glitterin aidot hopeakorut ovat 925 sterling -hopeaa, ja osassa niistä on myös 18 karaatin kultaus.

Suodatus
Väri
harma harma hopeaa hopeaa kulta kulta sininen sininen valkoinen valkoinen
Kategoria
Koko
Aito hopeasormus, jossa on kivirivi
Aitoa hopeaa
27.99 €
Hopeinen sormus, Tiara
Aitoa hopeaa
19.99 €
V-muotoinen aito hopeasormus
Aitoa hopeaa
27.99 €
Hopeinen sormus, lasikivi
Aitoa hopeaa
34.99 €
Kierretty sormus aitoa hopeaa
Kierretty sormus aitoa hopeaa
Aitoa hopeaa
19.99 €
Sormus tähti ja kuu
18 k kullattua
aitoa hopeaa
alk. 27.99 €
Hopeasormus, jossa käärme
Aitoa hopeaa
alk. 27.99 €
Aito hopeasormus, jossa lehtiaihe
Aitoa hopeaa
19.99 €
Aito hopeasormus, jossa perhosia
Aitoa hopeaa
19.99 €
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-28 / 28 tuotetta

HOPEASORMUKSET

Hopeasormukset naisille

Tutustu Glitterin valikoimaan sterlinghopeisia sormuksia, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi yksinään tyylikkäämpään ilmeeseen tai muiden sormusten kanssa. Meiltä löydät edullisia hopeasormuksia erilaisilla muotoiluilla ja koristekuvioilla sekä Cubic Zirkonia -kivillä. Jos pidät enemmän kullasta kuin hopeasta, meiltä löydät myös hopeasormuksia, joissa on 18 karaatin kultaus. Kaikki aidosta hopeasta valmistetut korumme on merkitty 925-leimalla ja ne sopivat ihanteellisesti niille, jotka kärsivät nikkeliallergiasta. Täältä voit ostaa täydellisen hopeasormuksen ja antaa sen lahjaksi tai täydentää omaa tyyliäsi hienolla sormuksella treffejä tai bileiltaa varten.

Kun annat kätesi hohtaa hopeasormuksilla, et kanna vain koruja, vaan kannat myös tunnetta ja tyyliä. Hopeasormukset ovat kuuluneet naisten korurasioihin vuosituhansia, ja ne ovat edelleen nykyajan naisten suosikkeja. Etsitpä sitten yksinkertaista, minimalistista muotoilua tai koristeellista, huomiota herättävää luomusta, jokaiselle naiselle, joka tilanteeseen ja jokaiseen tunnelmaan löytyy sopiva hopeasormus.

Jokainen nainen on ainutlaatuinen, samoin hänen tyylinsä. Naisten hopeasormuksista löytyy erilaisia tyylejä, muotoja ja kokoja jokaisen naisen henkilökohtaiseen makuun. Huomaamattomista sormuksista hohtaviin Cubic Zirkonia -kivillä koristeltuihin sormuksiin, moderneista geometrisistä muodoista klassisiin sydämiin ja kukkiin, sileistä, kiiltävistä pinnoista teksturoituihin – mahdollisuudet ovat rajattomat.

Hopea symboloi puhtautta, selkeyttä ja pysyvyyttä. Se on materiaali, joka kestää pitkään ja kestää päivittäistä käyttöä. Hopeasormus on siksi täydellinen lahja itsellesi tai sydäntäsi lähellä olevalle.

Sormukset aitoa hopeaa – investointi laatuun ja kestävyyteen

Kaikki aitoa hopeaa olevat korumme on merkitty 925 leimalla. Kun ostat aitoa hopeaa olevan sormuksen, sijoitat koruun, joka kestää pitkään. Aito hopea, joka tunnetaan myös nimellä sterlinghopea, koostuu 92,5 % hopeasta ja 7,5 % muista metalleista. Tämä seos tekee hopeasta vahvempaa ja kestävämpää säilyttäen samalla kauniin kiiltonsa ja värinsä. Aitoa hopeasormusta voi käyttää päivittäin, ja se tulee vain kauniimmaksi ajan myötä.

Glitter.fi:stä löytyy jokaiselle jotakin. Valikoimamme hopeasormukset on valittu huolellisesti, jotta voimme tarjota sinulle parhaan laadun, suunnittelun ja hinnan. Tarjoamme kaikenkokoisia sormuksia hillityistä huomiota herättävimpiin, joten voit löytää täydellisen sormuksen, joka ilmaisee tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Anna kätesi kertoa tarinasi Glitter.fi:n hopeasormuksella.

Sormuksen koko – Mittaa helposti itse

Monet ovat epävarmoja omasta sormuskoostaan, koska sormus voi sopia täydellisesti yhteen sormeen, mutta olla liian iso toiseen. Glitterin sormukset ovat yleensä kokoa 16–20, mutta jos olet epävarma omasta koostasi, voit mitata helposti itse kotona sormusten koko-oppaaamme avulla.
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.