20% alennus DON DONNA -laukuista
Voimassa 6.6.2023 asti

Hopeiset rannekorut

Täältä löydät Glitterin fantastiset aidosta hopeasta valmistetut rannekorut. Valitse ohuista ja muotoilultaan ajattomista hopearannekoruista tai koristeellisista hopeisista rannekoruista, joissa on yksityiskohtana kimaltelevia Cubic Zirconia -kiviä. Hopeiset rannekorumme on valmistettu 925 sterling-hopeasta, mutta tarjolla on myös rannekoruja, joissa on 18 karaatin kullattua aitoa hopeaa.

Suodatus
Väri
harma harma hopeaa hopeaa keltainen keltainen pinkki pinkki punainen punainen sininen sininen valkoinen valkoinen vihreä vihreä violetti violetti
Kategoria
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-12 / 12 tuotetta

HOPEARANNEKORUT

Tutustu Glitterin kauniisiin ja klassisiin naisten hopearannekoruihin, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi yksinään tyylikkään ilmeen luomiseksi tai yhdessä muiden rannekorujen kanssa statement-ilmeen luomiseksi. Meillä on erilaisilla ketjuilla varustettuja edullisia hopearannekoruja, joissa on koristeena hienoja riipuksia tai Cubic Zirconia -kiviä. Jos koristelet ranteesi mieluummin kullalla kuin hopealla, meillä on hopearannekoruja, joissa on 18 karaatin kultaus. Kaikki aidosta hopeasta valmistetut korumme on merkitty 925-leimalla ja ne sopivat ihanteellisesti niille, jotka kärsivät nikkeliallergiasta.

Klassinen hopeaketju on ehdoton asuste kaikissa koruvarastoissa, koska se sopii kaikkiin tilanteisiin ja sitä on helppo yhdistellä muihin koruihin juhlavamman ilmeen luomiseksi. Mutta rannetta voi myös kaunistaa yksinkertaisella ranneketjulla, joten hemmottele itseäsi aidosta hopeasta valmistetulla rannekorulla, joka kestää monen sesongin ajan, eikä mene koskaan pois muodista.

Miten hoidan parhaiten hopeisia rannekorujani?

Aidosta hopeasta valmistetut korut viihtyvät parhaiten ilmatiiviissä pakkauksissa mieluusti esimerkiksi pehmeissä kangaspusseissa silloin, kun ne eivät ole käytössä. Säilytä aidosta hopeasta valmistettuja rannekorujasi mieluiten erillään muista hopeakoruista, koska muutoin niillä on taipumus värjäytyä nopeammin. Näin vältetään myös se, että ne hankautuvat toisiaan vasten ja siten naarmuuntuvat.

Miksi aidosta hopeasta valmistettu rannekoruni värjäytyy?

Hopealla on taipumus hapettua, jolloin se värjäytyy ja muuttuu mustaksi. Tämä on normaali reaktio, jonka rikki aiheuttaa aidossa hopeassa. Rikkiä on vaikea välttää, koska sitä on ilmassa, ihossa, kankaissa, joissakin elintarvikkeissa ja paljon muussa. Jos hopeinen rannekorusi värjäytyy, voit helposti puhdistaa sen hopeanpuhdistusaineen ja kiillotusliinan avulla. Kullattua korua ei saa puhdistaa hopeanpuhdistusaineella, koska kultapinnoitus voi vaurioitua ja kulua pois.

Mikä on Cubic Zirconia?

Cubic Zirconia on laboratoriossa valmistettu synteettinen jalokivi, joka muistuttaa timanttia. Se on erittäin kestävä, ja siinä on kaunis kiilto, minkä vuoksi sitä käytetään usein koruissa aidon timantin korvikkeena.

Mitä 925-leima tarkoittaa?

Jotta hopeakoruja voidaan kutsua aidoksi hopeaksi, niissä on oltava vähintään 92,5 % hopeaa ja niissä tulee olla 925-leima. Sterling-hopea on hopean ja kuparin seos, jossa kupari auttaa vahvistamaan hopeaa. Aito hopea on puhtaimmassa tilassaan liian pehmeää käytettäväksi korujen valmistamisessa, ja siksi siihen tulee sekoittaa toista metallia, yleensä kuparia, hopean vahvistamiseksi.

Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN