Don Donna was founded in Stockholm in 1968 with the purpose of combining
Scandinavian design with fashion, function and quality, at an affordable price.

Suodatus
Kategoria
Tuotetyyppi
Väri
beige beige harma harma kulta kulta musta musta pinkki pinkki punainen punainen ruskea ruskea sininen sininen valkoinen valkoinen vihreä vihreä
Hinta
Valkoinen tikattu laukku, jossa on säädettävä olkahihna
30%
Översättning
Don Donna
44.99 € 31.49 €
Bucket-laukku, jossa on säädetävä olkahihna
30%
Översättning
Don Donna
54.99 € 38.49 €
Musta Bucket-laukki säädettävällä olkahihnalla
30%
Översättning
Don Donna
54.99 € 38.49 €
Musta tikattu laukku, jossa on säädettävä olkahihna
30%
Översättning
Don Donna
44.99 € 31.49 €
Harmaa tikattu laukku, jossa on säädettävä olkahihna
30%
Översättning
Don Donna
44.99 € 31.49 €
Suuri, musta tikattu olkalaukku
30%
Översättning
Don Donna
54.99 € 38.49 €
Ruskeat kilpikonnakuvioiset aurinkolasit
30%
Översättning
Don Donna
44.99 € 31.49 €
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-40 / 64 tuotetta
1  2  Seuraava»

DON DONNA -LAUKUT

Don Donna perustettiin Tukholmassa vuonna 1968 ja se on tunnettu laukuista, lompakoista ja asusteista, joissa skandinaavinen muotoilu yhdistyy muotiin, laatuun ja toimivuuteen.


Don Donna -käsilaukut

Valitse erivärisistä ja -kuvioisista Don Donnan -käsilaukuista. Löydä tyylikkäät ja toimivat bucket- ja crossbody-laukut sekä isot shopperit eli toiselta nimeltään ostoskassit. Don Donna -ostoskasseissa on säilytystilaa koulua, töitä ja rantaretkeä varten. Näissä Don Donna -laukuissa on oma paikkansa tietokoneelle, pyyhkeelle ja kirjoille. Jos halut kaikkiin tilaisuuksiin sopivan arkilaukun, valitse musta tai beige tekonahkalaukku. Jos etsit värikkäämpää Don Donna -laukkua, löydät ihanat fuksian sävyiset käsilaukut ja pikkuisen ylellisemmän version haluaville sopivat laukut, joissa on jacquard-kankaiset Don Donna -logot.


Donna Donna -olkalaukut

Olkalaukku on täydellinen vaatekaapin perusasuste, joka sopii useisiin erilaisiin asukokonaisuuksiin ja tilaisuuksiin. Valitse omasi lyhythihnaisista patonkilaukuista, jotka sopivat täydellisesti illalliselle ja juhliin, tai pidemmällä hihnalla varusteituista laukuista käytettäväksi vaikka crossbody-laukkuna. Jos etsit ajatonta , minimalistisesti muotoiltua Don Donna -laukkua, klassinen musta tai beige olkalaukku on täydellinen peruslaukku. Jos kaipaat koristeellisempaa laukkua, silloin värillinen tai kuvioitu laukku on oiva valinta, ja sellaisen löydät Don Donnan kuviokudotuista olkalaukuista.


Osta Don Donna -laukut verkosta osoitteesta Glitter.fi

Glitterin verkkokaupasta voit ostaa Don Donna -laukut nopeasti ja helposti. Jos ostat yli 30€, saat aina ilmaisen toimituksen ja voit palauttaa tuotteen ilmaiseksi myymälöissämme. Don Donna -laukkujen lisäksi meillä on laaja valkoima koruja ja aitoja hopeakoruja sekä muita asusteita, joilla voit täydentää asukokonaisuutesi.

Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.