Nilkkakorut

Nilkkaketju, nilkkakoru tai nilkkarengas – rakkaalla lapsella on monta nimeä! Nilkkaan tarkoitettu rannekorun vastine on erittäin suosittu koru ja se sopii hienosti lyhyiden housujen, mekon tai hameen kanssa. Täältä löydät trendikkäät kevät- ja kesäkorut. Valikoimissa on värjätystä metallista, aidosta hopeasta ja 18 karaatin kultauksella päällystetystä hopeasta valmistettuja koruja.

Nilkkakoru ketjulla
25% kun ostat vähintään 2
8.99 €
Kaksinkertainen nilkkaketju, jossa eri värisiä helmiä
25% kun ostat vähintään 2
13.99 €
Mix
Nilkkaketju aitoa hopeaa, jossa koristepalloja
25% kun ostat vähintään 2
Aitoa hopeaa
19.99 €
Nilkkakoru sydämillä
25% kun ostat vähintään 2
8.99 €
Nilkkakoru koristepalloilla, 18 karaatin kultaus
25% kun ostat vähintään 2
18 k kullattua
aitoa hopeaa
19.99 €
Nilkkakorut, jossa värilliset kivet, 2/pakk.
25% kun ostat vähintään 2
13.99 €
Nilkkakorut, joissa palloja ja kierretty design, 3/pakk.
25% kun ostat vähintään 2
9.99 €
Nilkkaketju, jossa koristeketju
25% kun ostat vähintään 2
8.99 €
Hopeinen nilkkakoru kierteellä ja kahdella renkaalla
Hopeinen nilkkakoru kierteellä ja kahdella renkaalla
25% kun ostat vähintään 2
Aitoa hopeaa
27.99 €
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-11 / 11 tuotetta

NILKKAKORUT

Yksi kevään ja kesän suosituimmista trendeistä on nilkkaketju, joka kiinnitetään nilkan ympärille. Nilkkaketju on erittäin kaunis yksityiskohta, joka täydentää hienosti tyyliäsi. Kun ilmat alkavat lämmetä ja nilkat alkavat näkyä, niiden kuuluu saada hieman huomiota pitkän talven jälkeen, jolloin ne olivat pitkien alushousujen ja villasukkien peitossa. Täältä löydät kaikkea erilaisilla ketjuilla varustetuista yksinkertaisista nilkkakoruista koristeellisempiin nilkkakoruihin, joissa on riipuksia, simpukankuorikoristeita ja auringonvalossa kimaltelevia kiviä.

Onko teillä aidosta hopeasta valmistettuja nilkkakoruja?

Sen lisäksi, että löydät meiltä hienoja värillisestä metallista valmistettuja nilkkakoruja, meillä on myös aidosta hopeasta ja 18 karaatin kullatusta aidosta hopeasta valmistettuja nilkkakoruja. Aidosta hopeasta valmistetuissa nilkkakoruissamme on 925 sterling-hopeaa ja niissä on yksinkertaiset ketjut, mutta löydät myös koristeellisempia nilkkakoruja, joissa on Cubic Zirconia -kiviä tai simpukankuorihelmiä.

Millaisen nilkkakorun valitsen?

Glitteristä löydät edullisia nilkkaketjuja, joissa on koristeellisia riipuksia tai sekä metallista että aidosta hopeasta valmistettuja yksinkertaisen tyylikkäitä ketjuja. Jos etsit hillitympää nilkkakorua, valitse jokin ohuemmista ketjuistamme, mutta yleisintä on käyttää useita nilkkakoruja kerroksittain, jolloin yleiskuvasta tulee koristellumpi. Jos koet, että sinun on vaikea yhdistellä koruja keskenään, tarjolla on hienoja yhdistelmiä sisältäviä nilkkaketjujen monipakkauksia.

Millaiseen asuun nilkkaketju sopii?

Nilkkaketju sopii täydellisesti mekon, hameen, lyhyiden housujen tai muiden nilkat paljastavien vaatteiden kanssa käytettäväksi. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös pidempien, nilkat peittävien vaatteiden kanssa, jolloin nilkkakoru näkyy, kun liikkuu tai suoristaa jalan. Sääntöjä ei ole. Kesällä nilkkaketju voi olla hieno yksityiskohta rannalla paljaissa jaloissa, mutta myös lämpiminä päivinä sandaaleissa tai juhlavammissa tilaisuuksissa korkokengissä. Nilkkakoruja voi tietenkin yhdistää muihin muotoilultaan samantyyppisiin koruihin. Tutustu mieluusti rannekorujen ja kaulakorujen valikoimaamme nähdäksesi, löydätkö niistä nilkkakoruun sopivia.

Onko jatkoketjua saatavilla?

Jos nilkkaketju on liian lyhyt, siihen voi lisätä jatkoketjun. Tutustu mieluusti nilkkakoruihin, joissa on ylimääräinen lukko ja katso, löydätkö aidosta hopeasta tai metallista valmistetun jatkoketjun.Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN