BLACK WEEK JA BLACK FRIDAY 2023 – KORUT JA ASUSTEET GLITTERISTÄ

Löydä erilaisia koruja ja asusteita Black Friday -kampanjastamme.

BLACK WEEK & BLACK FRIDAY 2023
Korut & asusteet Glitteristä

Löydä erilaisia koruja ja asusteita Black Friday -kampanjastamme.

Löydä koruja ja asusteita Black Fridayna

Tarjoamme Black Friday -kampanjassa paljon erilaisia koruja ja asusteita. Käytä hyväksesi tilaisuutta ostaa uusia suosikkeja korvakoruista, kaulakoruista, rannekoruista, laukuista ja paljon muuta.   

Osta Black Friday -koruja 
Meiltä löydät naisten koruja, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin ja joita on helppo yhdistellä toisiinsa. Meillä on myös laaja valikoima koruja aidosta hopeasta ja aidosta hopeasta, jossa on 18 karaatin kultaus. Käytä siis hyväksesi tilaisuutta täyttää koruvarasto kampanjamme aikana ja osta Black Friday -korvakoruja ja yhdistä niihin Black Friday -kaulakoruja, -rannekoruja ja -sormuksia  

Voit valita monista erilaisista arkikäyttöön sopivista perinteisen muotoisista koruista, mutta myös statement- ja juhlakoruista, joissa on erilaisia materiaaleja ja värejä, paksuja malleja ja kimaltelevia lasisia strassikiviä tai Cubic Zirconia -kiviä. Osta Black Friday -sormuksia ja -rannekoruja ja yhdistä ne kauden aitoihin nahkakäsineisiin ja neulottuihin asusteisiin.  

Osta Black Friday -asusteita 
Black Fridayta vietetään aina marraskuun lopussa, ja silloin sää on jo monesti viileämpi. Täältä löydät lämmittäviä aitoja nahkakäsineitä Black Fridayn aikana, mutta myös neulottuja lapasia, pipoja ja kaulahuiveja. Meillä on myös laaja valikoima laukkuja, jotka sopivat täydellisesti ihaniin päiviin kaupungilla sekä hiusasusteita, kuten hiusklipsejä ja -solkia. Joinakin kausina meillä on myös valikoimassa pehmeitä tossuja, jotka ovat ehdoton hankinta viihtyisiin iltoihin television tai takkatulen edessä.  

Käytä tilaisuutta hyväksesi ja hemmottele itseäsi aidoilla nahkakäsineillä tai aidolla hopeakorulla ja muista myös aidot hopeakorumme, kuten korvakorut ja kaulakorut Black Fridayn aikana. Se on myös loistava tilaisuus ostaa joululahjoja ja muita lahjoja itsellesi ja rakkaillesi. 

*Ei koske ulkopuolisia tuotemerkkejä
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.