Ehdot @glitterofficial


Ehdot kuvien käyttämiseen

Meistä on ihanaa nähdä sinun käyttävän tuotteitamme! Haluamme jakaa tyyliäsi kanavissamme ja siksi voi olla, että pyydämme lupaa käyttää näitä kuvia markkinointitarkoituksiin ja julkaista niitä kotisivullamme, sosiaalisissa kanavissamme, kuten Instagramissa, Facebookissa, uutiskirjeissä, myymäläviestinnässämme ja kuvastoissa sekä muissa viestintäkanavissa.


Vastaamalla pyyntöömme hashtagilla #yesglitter, hyväksyt seuraavan:

Annat Glitter International AB:lle (org.nro 556759-9914), ei-yksinomaisen, rojaltivapaan, maailmanlaajuinen luvan käyttää kaikkia kuvia, jotka julkaiset ja joihin merkitset meidät tunnuksella @glitterofficial, ja joihin olet vastannut #yesglitter, jäljempänä ”kuvat”, markkinoinnissaan ja/tai mainonnassaan, mukaan lukien verkkosivuston galleriassa, uutiskirjeissä, kuvastoissa, sähköposteissa ja muussa asiakasviestinnässä, myymälämateriaalissa ja muissa markkinointitarkoituksissa.


Täten vakuutat, että:

(1) sinulla on kaikki oikeudet kuviisi,
(2) olet saanut kaikilta kuvissasi näkyviltä henkilöiltä luvan siirtää kuvien oikeudet, ja
(3) kuviasi käyttämällä Glitter ei loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia tai riko mitään lakia.

Vapautat täten Glitterin kaikista velvoitteista maksaa sinulle kuviesi käytöstä ja niihin liittyvistä immateriaalioikeuksista edellä kuvattujen käyttötarkoitusten yhteydessä ja vapautat täten Glitterin ja kaikki Glitterin puolesta toimivat henkilöt kaikista mahdollisista vaatimuksista, vaateista ja vastuista niiden luonteesta riippumatta edellä kuvattujen kuvien käytön yhteydessä.

Jos sisällön omistajana haluat peruuttaa suostumuksesi, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen petronella.edwardzon@glitter.se tai käyttää julkaisusi raportointitoimintoa (i-painike kuvan vasemmassa alareunassa).

Vastaamalla pyyntöön @glitterofficial ja #glitterofficial hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt yllä olevat ehdot. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on tästä kysyttävää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen petronella.edwardzon@glitter.se.


Kiitos, että jaat julkaisujasi!

Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN