Korurasiat

Täältä löydät Glitterin korurasiat useissa eri kooissa ja materiaaleissa. Suojaa korusi säilyttämällä niitä hienoissa ja edullisissa korulippaissa. Täydellinen, kun haluat ottaa korusi mukaan matkalle, tai tyylikkääksi korujen säilytyspaikaksi kotiin.

Suodatus
Väri
beige beige musta musta pinkki pinkki valkoinen valkoinen
Hinta
Musta matkakorurasia
25%
Översättning
27.99 € 20.99 €
Valkoinen korurasia kahvalla
25%
Översättning
79.99 € 59.99 €
Klassinen beige korurasia
25%
Översättning
54.99 € 41.24 €
Vaaleanpunainen korurasia
25%
Översättning
44.99 € 33.74 €
Klassinen musta korurasia
25%
Översättning
54.99 € 41.24 €
Suuri beige korurasia
25%
Översättning
109.99 € 82.49 €
Online Exclusive
Musta korurasia
25%
Översättning
44.99 € 33.74 €
Musta korurasia kahvalla
25%
Översättning
79.99 € 59.99 €
Valkoinen matkakorurasia
25%
Översättning
27.99 € 20.99 €
Beige matkakorurasia
25%
Översättning
27.99 € 20.99 €
Suuri musta korurasia
25%
Översättning
109.99 € 82.49 €
Online Exclusive
Vaaleanroosa matkakorurasia
25%
Översättning
27.99 € 20.99 €
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-12 / 12 tuotetta

Korulipas

Erilaiset korulippaamme

Valitse sinulle sopiva korulipas useista eri väreistä ja materiaaleista. Korulipas tarjoaa hyvän säilytystilan kaikille korullesi, mutta on myös lisävaruste sinänsä. Meiltä löydät useita erilaisia korusäilytysvaihtoehtoja, jotta löydät helposti tyyliisi sopivan. Jos haluat luonnollisemman tyylin, sinun kannattaa valita tekonahkainen musta tai beige korulipas. Jos haluat sen sijaan värikkäämmän korulippaan, pienemmät matkalaatikomme ovat saatavilla puuteriroosan ja vihreän värisinä. Jos haluat hieman ylellisemmän version, sinun kannattaa valita hieno samettikorulippaamme. Muista, että tyylikäs korulipas on myös hyvä lahja syntymäpäivänä tai jouluna!

Korulipas korvakoruille, kaulakoruille ja sormuksille

Kaikki meiltä löytämäsi korulippaat on vuorattu sisäpuolelta pehmeällä sametilla ja niissä on useita lokeroita sormuksille, rannekoruille, kaulakoruille, korvakoruille ja muille. Useissa lippaissa on myös näppärä pieni peili, jotta voit heti kokeilla, mitä koruja sinun kannattaa valita.

Matkakorulipas sinulle, joka haluat olla trendikäs matkalla

Iso korurasia, johon mahtuu koko korukokoelmasi tai pieni korurasia matkalle, jonne haluat ottaa valitsemasi suosikit mukaasi? Meiltä Glitteristä löydät useita eri kokoisia korulippaita, jotka sopivat matkalle mukaan. Voit ottaa mukaasi kauniita koruja piristämään asujasi olitpa sitten menossa viikonloppumatkalle Pariisiin tai aurinkolomalle Marbellaan. Matkakorulippaamme suojaavat koruja koko matkan ajan ja näet helposti kaikki mukanasi olevat korut valitaksesi kuhunkin tilanteeseen sopivimmat.

Miten koruja pitäisi säilyttää?

Korut säilyvät parhaiten, kun ne säilytetään erillään, jotta ne eivät sotkeudu tai naarmuunnu. Siksi korulipas, jossa on monia eri lokeroita, on erinomainen korujen säilytyspaikka.

Osta korurasiat Glitterin verkkokaupasta

Glitterin verkkokaupasta voit ostaa korurasiat nopeasti ja helposti. Jos ostat yli 30 €, saat aina ilmaisen toimituksen ja voit palauttaa tuotteen ilmaiseksi myymälöissämme. Pienten ja isojen korulippaiden lisäksi meillä on myös laaja valikoima trendikkäitä koruja aidosta hopeasta ja muita koruja, joilla voit täyttää laatikon.
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.