Osta 3 maksa 2 KOKO valikoima*

Hiustuotteet

Tästä löydät kaikki hiustyypillesi sopivat hiustuotteet, hiustarvikkeet ja apuvälineet hiusten stailaukseen. Valitse trendikäs hiuspanta ja scrunchie tai käytännöllinen hiuspinni sekä hiusklipsi.

Suodatus
Hinta
Väri
beige beige fuksianpunainen fuksianpunainen harma harma hopeaa hopeaa keltainen keltainen kulta kulta leopard leopard mix mix musta musta oranssi oranssi pinkki pinkki punainen punainen ruskea ruskea sininen sininen valkoinen valkoinen vihreä vihreä violetti violetti zebra zebra
Kategoria
Hiuslenkit 10 kpl
OSTA 3 MAKSA 2
1.99 €
Hopeanvärinen hohtava hiussolki
OSTA 3 MAKSA 2
9.99 €
Musta hohtava hiussolki
OSTA 3 MAKSA 2
9.99 €
Kullanvärinen hohtava hiussolki
OSTA 3 MAKSA 2
9.99 €
Hiusdonitsi keinonahkaa
OSTA 3 MAKSA 2
9.99 €
Hiuskoriste, jossa on lasikiviä
OSTA 3 MAKSA 2
16.99 €
Punainen hohtava hiussolki
OSTA 3 MAKSA 2
9.99 €
Hiussolki, jossa on vihreitä kiviä
OSTA 3 MAKSA 2
13.99 €
Hiuspanta, jossa kukkakuvio
OSTA 3 MAKSA 2
16.99 €
Vaaleanpunainen panta, jossa punos
OSTA 3 MAKSA 2
16.99 €
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-40 / 248 tuotetta
1  2  3  4  5  6  ..7  Seuraava »

HIUSTUOTTEET

Tänne olemme keränneet yhteen kaikki hiustarvikkeet. Glitterin valikoimasta löydät laajan tarjonnan hiustarvikkeita aina koristeellisista hiuslenkeistä, viimeisimpiin trendeihin hiuspantojen, tiaroiden sekä värikkäiden hiusdonitsien maailmassa. valitse ja yhdistele vapaasti höyhenkoristeiden ja kukallisten hiuskoristeiden väliltä. Yhdistele rusetteja ja lasikivinkoristeltuja hiussolkia. Lumoudu strassien kimalluksesta ja helmikoristeista. Meiltä löydät arkeen tyylipuhtaita hiuskoristeita piristämään arkiasuja tai mahtavia lasikivinkoristeltuja hiuskoristeita juhliin ja häihin. Oli sinulla sitten lyhyet, kiharat, suorat tai pitkät hiukset, Glitterin valikoimasta löydät etsimäsi! Pidä itsesi ajantasalla viimeisimmistä trendeistä.

Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN