Napakorut

Musta lävistyskoru hevosenkenkä
13.99 €
Online Exclusive
Lävistyskoru hevosenkenkä
13.99 €
Online Exclusive
Musta spiraali napalävistys
13.99 €
Online Exclusive
Spiraali napalävistys
13.99 €
Online Exclusive
Kullanvärinen spiraali napalävistys
13.99 €
Online Exclusive
Musta napalävistys, jossa pallot, 12 mm
16.99 €
Online Exclusive
Musta napalävistys, jossa pallot, 10 mm
16.99 €
Online Exclusive
Napalävistys, jossa kaksi mustaa kiveä
19.99 €
Online Exclusive
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-40 / 63 tuotetta

NAPAKORU

Napakorut naisille

Halusitpa sitten yksinkertaisen korun tai koristeellisemman korn riipuksella, meiltä löydät jotain tyyliisi sopivaa. Mukavilla napakoruilla voit tuntea olosi erityisen kauniiksi ja tyylikkääksi. Meiltä löydät kaikkea minimalistisen muotoilun napakoruista, kuten sileistä renkaista tai tapeista, koristeellisiin koruihin, joissa on riipuksia tai kimaltelevia kiviä. Sydämet, perhoset, käärmeet ja helmet ovat vain muutamia esimerkkejä erilaisista hienoista napakoruista, joita löydät meiltä.

Napakorut kaikkiin tyyleihin

Tutustu laajaan napakorujen valikoimaamme ja löydä omaan tyyliisi sopiva. Jos pidät klassisista ja yksinkertaisista lävistyksistä, klassinen tappi tai rengas sopii hyvin sinulle. Jos haluat jotain mieluummin katseenvangitsijan, voisit valita lävistyskorun hohtavilla Cubic Zirkonia -kivillä, kauniilla riipuksella tai korun värillisillä kivillä? Riippumatta siitä, minkä tyyppisen lävistyskorun valitset, muista, että tärkeintä on, että rakastat sitä.

Napakoru on kaunis yksityiskohta asuusi. Oletpa sitten menossa päiväksi rannalle, illalliselle ystävien kanssa tai lumoavaan iltaan kaupungissa, kaunis napakoru tuo asuusi uutta ilmettä.

Glitterit napakorut – materiaali ja koko

Glitterin napakorut on valmistettu kirurginteräksestä ja messingistä. Napakoruja löytyy myös kahta eri pituutta, 10 mm ja 12 mm.

Riipuksella varustetuissa napalävistyksissämme tappi ja pallo ovat yleensä kirurginterästä ja riipus messinkiä. Joten jos olet herkkä, sinun kannattaa valita napalävistykset ilman riipusta pelkällä pallolla. Jos olet epävarma, tuotekuvauksessa kerrotaan, onko riipus messingistä.

”Kirurginteräs” on nimitys ruostumattomalle teräkselle, joka tarkoittaa korvakorujen ja lävistyskorujen lukko-osissa käytettävää terästyyppiä. Kirurginen teräs ei vapauta nikkeliä.

Osta napakorut Glitterin verkkokaupasta

Voit ostaa napakorut Glitterin verkkokaupasta. Toimitamme tilauksesi aina nopeasti ja jos ostat yli £30, saat ilmaisen toimituksen. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa lävistyskorusi, voit tehdä sen ilmaiseksi myymälässämme. Jos haluat yhdistää lävistyksiäsi muihin koruihin, meillä on laaja valikoima koruja.
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.