Riipukset

Täältä löydät valikoimamme kauniita riipuksia koruihin. Valikoimastamme löytyy eri mallisia riipuksia, joten löydät helposti tyyliisi sopivat.

Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-15 / 15 tuotetta

RIIPUKSET

Kauniita riipuksia koruihin

Rannekoru riipuksilla tai miksei tyylikäs pikkuriipus kaulakorussa? Sinä valitset minkä korun kanssa riipuksemme näyttävät mielestäsi parhaimmalta. Sinulla voi olla yksittäinen riipus, joka erottuu joukosta, tai useita riipuksia yhdessä, joilla luot statement-korun. Kirjainriipuksillamme voit kirjoittaa oman nimesi tai jonkun pitämäsi henklön nimen. Perhosen muotoinen riipus sopii täydellisesti käytettäväksi kesällä, kun haluat pukea kesämekon. Ja sydämen muotoinen riipuson klassinen aihe, joka on yhtä mukava käyttää sekä arkena että juhlissa.

Tyyliisi sopivat korut

Riipusten suuri etu on, että saat kokonaan uuden korun vain vaihtamalla tai lisäämällä riipuksia samaan ketjuun. Näin voit helposti valita riipuksen päivän tyylin mukaan. Mahdollisuuksia on monia, ja voit yhdistellä riipuksia juuri niin kuin haluat.

Riipukset ovat aitoa hopeaa

Kaikki riipuksemme rannekoruihin ja kaulakoruihin on valmistettu aidosta sterlinghopeasta. Myös kultaiset korut on valmistettu aidosta hopeasta ja niissä on 18 karaatin kultaus. Strasseilla koristelluista riipuksistamme löytyvät Cubic Zirkonia -kivet, jotka kimaltavat ja antavat ylellisen tunteen.

Mikä on riipus?

Riipus on pieni riippuva koru, jonka voit kiinnittää ketjuun, jolloin saat persoonallisen ja tyylikkään korun. Niitä on useita muunnelmia, joita löytyy sekä pienellä korulukolla, joka kiinnitetään ketjuun, että pienellä renkaalla, joka pujotetaan ketjuun.

Osta riipuksia Glitteristä

Glitteristä voit ostaa riipuksia kaulakoruihin ja rannekoruihin suoraan verkosta. Jos ostat yli 300 kr:lla, saat aina ilmaisen toimituksen ja voit aina palauttaa tuotteen ilmaiseksi myymälöissämme. Löydä suosikkisi ja tilaa jo tänään!

Muista tutustua muihin tuotteisiimme, kuten aitoihin hopeakoruihin, asusteisiin ja kauniisiin hiusasusteisiin.
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.