Kirjaimia

Täältä löydät kaikki kauniit kirjainriipuksemme ja kirjainkorumme. Luo omat korusi kirjaimilla ja kirjoita nimesi tai jonkun sinulle paljon merkitsevän henkilön nimi. Kaikki kirjainkorut on valmistettu aidosta hopeasta.

Aito hopeariipus, jossa strassikirjaimia
25% kun ostat vähintään 2
Aitoa hopeaa
9.99 €
Kirjainriipus, kullattu 18 karaatin kullalla
Kirjainriipus, kullattu 18 karaatin kullalla
50%
Översättning
18 k kullattua
aitoa hopeaa
19.99 € 10 €
Kullattu riipus, jossa strassikirjaimet
Kullattu riipus, jossa strassikirjaimet
25% kun ostat vähintään 2
18 k kullattua
aitoa hopeaa
13.99 €
Nappikorvakorut aitoa hopeaa, strassikirjaimet
Nappikorvakorut aitoa hopeaa, strassikirjaimet
25% kun ostat vähintään 2
Aitoa hopeaa
13.99 €
Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-4 / 4 tuotetta

KIRJAINKORUT

Kirjain riipukset persoonallisiin koruihin

Kaunista kirjainkaulakorua tai -rannekorua on aina mukava käyttää ja se sopii mihin tahansa asuun. Jos haluat hillitymmän ja yksinkertaisemman tyylin, voit käyttää kaulakorua, jossa on vain nimikirjaimet. Jos haluat korujen erottuvan joukosta ja olevan huomion keskipiste, voit käyttää sen sijaan nimikaulakorua, jossa on koko nimi. Kirjainkoruillamme voit luoda korun, joka on juuri sellainen kuin haluat. Mikset yhdistäisi kirjainkoruasi johonkin muuhun aitoon hopeakoruumme? Useiden kaulakorujen ja rannekorujen yhdistäminen on trendikästä ja saa korusi erottumaan. Tästä näet koko valikoimamme.

Näyttävät kirjainkorut

Kirjeriipukset ovat kauniita kaulakoruissa ja rannekoruissa, mutta meiltä löytyy myös kauniita kirjainkorvakoruja. Nappikorvakorumme on valmistettu aidosta hopeasta ja ne ovat koristeellisia, yksilöllisiä korvakoruja, jotka sopivat kaikille. Valitse nimesi ensimmäinen kirjain tai ehkä lapsesi tai lemmikkisi nimi, jotta tunnet, että sinulla on aina mukanasi jotain, joka muistuttaa sinua rakkaimmastasi. Nämä yksikirjaiminen korut ovat kauniita yksityiskohtia, jotka ovat kauniita käytettäväksi sekä arkena että juhlissa.

Anna kirjainkoru lahjaksi

Kirjainkoru on täydellinen lahja jouluna, syntymäpäivänä tai kun haluat vain osoittaa arvostustasi. Voit esimerkiksi antaa nimikirjaimilla varustetun kaulakorun sinulle ja rakkaallesi tai vaikka sinulle ja parhaalle ystävällesi. Kirjainkoru on henkilökohtainen lahja, jota saaja arvostaa varmasti ja kantaa mukanaan.

Osta kirjainkorut Glitteristä

Osta kauniita kirjainkoruja ja kirjainriipuksia Glitteristä. Tarjoamme aina nopean toimituksen 1-3 päivässä, ja jos ostat yli 300 kr:lla, saat ilmaisen toimituksen. Jos haluat palauttaa korusi, voit tehdä sen ilmaiseksi myymälässämme.

Kirjainkorujen lisäksi meillä on runsaasti tyylikkäitä asusteita täydentämään tyyliäsi.
Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.