Klipsikorvakorut

Alta löydät klipsikorvakorumme, jotka sopivat täydellisesti niille, joilla ei ole reikiä korvissa tai jotka haluavat ylimääräisen korvakorun joutumatta tekemään korviin lisää reikiä. Meillä on laaja valikoima klipsikorvakoruja, jotka sopivat sekä arkeen että juhlavampiin tilaisuuksiin. Täältä löydät myös klipsikiinnikkeet, joita voit käyttää, jos haluat muuttaa korvakorusi klipsikorvakoruiksi.

Näyttää 1- / tuotetta
Näyttää 1-31 / 31 tuotetta

KLIPSIKORVAKORUT

Meille on tärkeää, että kaikki asiakkaamme voivat käyttää korujamme. Vaikka sinulla ei olisi reikiä korvissasi tai et halua käyttää perinteisiä korvakoruja, meillä on korvakorut sinulle. Meillä on laaja valikoima klipsikorvakoruja, jotta voit asiakkaana löytää suosikkisi meiltä. Meillä on klipsejä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Ja jos löydät tavalliset korvakorut, joista pidät, voit aina tehdä niistä klipsikorvakorut kätevillä clips-koukuillamme!

Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

Hinta on tuotteen alin 1-30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta, paitsi asteittaisissa alennuksissa, jolloin alin hinta ilmoitetaan 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.