Hopeakorujen hoito-ohjeet

Hopeakorut ovat kestäviä ja hopea väri ei kulu pois, mutta kaikki hopea tummuu ajan myötä. Hopea reagoi rikkivetyyn ja happeen, jota on mm.ilmassa, iholla, kankaissa, hajuvesissä ja joissain ihovoiteissa. Hopea ei tummu yhtä nopeasti, jos sitä säilytetään ilmatiiviissä pakkauksessa silloin, kun se ei ole käytössä. Tummunut hopeakoru on helppo puhdistaa esimerkiksi hopeanpuhdistusliinalla tai hopeanpuhdistusaineella. Nopeaan ja helppoon puhdistukseen voidaan käyttää jopa astianpesuainetta.Ota muutama pisara asianpesuainetta ja muutama pisara vettä, ja vaahdota. Anna korun liota nesteseoksessa. Huuhtele koru lämpimällä, juoksevalla vedellä. Kuivaa koru täysin kuivaksi puuvillakankaalla ja käytä sen jälkeen hopeanpuhdistusainetta tuotteen kiillottamiseen. Koru on kuin uusi! Kun hopeakoruja käytetään yhdessä muiden hopekorujen kanssa,ne tavallisesti tummuvat nopeammin. Säilytä hopeakorujasi aina toisistaan erillään, mielellään pehmeässä kangaspussissa. Tällä tavoin vältetään myös naarmuuntuminen ja korujen hankautuminen toisiaan vasten.

Vinkki! Vältä hajuvesiä, kosteutta ja ihovoiteita. Älä säilytä hopeakoruja kylpyhuoneessa tai yhdessä toisten hopeakorujen kanssa. Vältä hopeakorun kanssa suihkussa käyntiä, kylpemistä ja tiskaamista

Sterling 925, aito hopea

Hopea on yksi maailman käytetyimmistä metalleista. Puhtaimmassa muodossaan hopea on niin pehmeää, että sitä ei voi käyttää korunvalmistukseen, minkä vuoksi tavataan käyttää metalliseosta,tavallisimmin kuparia hopean vahvistamiseen. Tätä hopean ja kuparin seosta kutsutaan nimellä sterling silver 925. Jotta metallia voi kutsua aidoksi hopeaksi, materiaalin tulee sisältää vähintään 92,5% hopeaa. Glitterin hopeakorut on leimattu luvulla 925, mikä todistaa, että ne on valmistettu sterling-hopeasta.

Kullattu hopea

  • Glitterin kullatut hopeatuotteet on valmistettu sterling-hopeasta,jonka pinnassa on kerros 18 karaatin kultaa.
  • Kultakerros voi kulua käytössä. Käytön myötä korusta tulee vaaleampi,sillä hopea hohtaa kultakerroksen läpi.
  • Kullattu hopea leimataan samalla leimalla kuin sterling-hopea, toisinsanoen luvulla 925.

Vinkki! Vältä hopeanpuhdistustuotteiden käyttämistä kullattujen hopeakorujesi kanssa, sillä kultaus voi vaurioitua tai kulua pois.

Glitterin hopeamallisto koostuu hopeakaulakoruista,hopea-rannekoruista, hopeariipuksista,hopeasormuksista ja paljon muusta.Meiltä löydät hopeakorut myös lapsille. Lanseeraamme jatkuvasti uutuuksia hopeasta ja kullatusta hopeasta, jotta juuri sinä voit löytää suosikkisi. Meillä Glitterissä on paljon tietoa ja pitkä kokemus hopeatuotteiden kehittämisestä. Kysy ihmeessä meiltä neuvoja ja vinkkejä!

Kirjaudu sisään
Valitse maa
SWE NOR DEN FIN