Töihin meille

Glitter on Pohjois-Euroopan johtava korujen ja asusteiden muotiketju, jonka palveluksessa on noin 1 200 henkilöä. Suurin osa meistä työskentelee myymälöissämme, joita on noin 222 Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Tukholman keskustassa sijaitsevassa pääkonttorissa ovat osto-, markkinointi-, IT-, taloushallinto-, myymälänjohto- ja -perustamisosastot sehä henkilöstöhallinto. Söderköpingissä ovat varasto, logistiikka ja taloushallinto. Haluaisitko tehdä töitä inspiroivassa ympäristössä yhdessä intohimoisten, lahjakkaiden ja mielenkiintoisten ihmisten kanssa? Jos haluat, vilkaise vapaita työpaikkojamme!

Glitter on osa ruotsalaista Bergendahl & Son -konsernia, jonka omistaa Bergendahl-Mylonopoulos-perhe kolmannessa ja neljännessä polvessa. Konserni on maan viidenneksi suurin vähittäiskaupparyhmä. Lue lisää: www.bergendahls.se. Yhteiset arvomme ovat erittäin tärkeä asia koko konsernille. Ne auttavat meitä ymmärtämään toimintaamme ja sitä, miten meidän tulee toimia. Arvomme ovat kuin sisäinen kompassi, joka ohjaa meitä kaikessa toiminnassamme, mielipiteissämme ja asenteissamme.

Meidän arvojamme ovat:

• Olemme edelläkävijöitä ja uskallamme erottua joukosta.
• Olemme sosiaalisesti vastuullisia ja välitämme ympäristöstämme.
• Olemme toiminnassamme pitkäjänteisiä ja pyrimme jatkuvuuteen.
• Teemme voittoa saadaksemme lisää resursseja.

Tasa-arvo ja moninaisuus

Glitterissä kaikilla on samat mahdollisuudet ja samat edellytykset riippumatta sukupuolesta, alkuperästä, uskonnosta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai vammaisuudesta. Rekrytoimme aktiivisesti ja meille on hyvin tärkeää, että rekrytoinnin yhteydessä ei tapahdu minkäänlaista syrjintää. Panostamme systemaattisesti työturvallisuuteen ja -ympäristöön sekä Glitterin työntekijätutkimuksiin, joiden avulla käymme säännöllisesti läpi työpaikkojemme kokonaistilanteen. Teemme jatkuvasti yhteistyötä koulujen ja koulutusyritysten kanssa löytääksemme uusia kykyjä ja ideoita ja myös voidaksemme jakaa omaa tietämystämme muille.

Vapaat työpaikat
Avoimet työpaikat
Hakiesssasi vapaata työpaikkaa, saat automaattisen vastauksen, jossa kiitetään hakemuksestasi. Ilmoitamme joko hakuaikana tai hieman hakuajan päätyttyä, jos sinut kutsutaan haastatteluun. Sinun pitää olla yli 18-vuotias, jotta voisit olla meillä töissä. Jos et juuri tällä hetkellä löydä sinulle sopivia vapaita työpaikkoja, voit tilata itsellesi ilmoituksen uusista työpaikoistamme rekisteröitymällä tässä.