My accessory diary - pian myymälöissä!

Glitterin seuraavan kampanjan keulakuvana on upea bloggari Kenza. Viiden päivän kuluttua voit noutaa myymälästä ihanan My Accessory Diary -oppaan, jossa Kenza jakaa tyylivinkkejä niin arkeen kuin juhlaankin.

instagram_countdown_5

Aitohiuspidennykset - nyt valikoimassa!

Aitohiuspidennykset uudistavat ilmettä ja pelastavat huonoilta hiuspäiviltä. Pidennykset ovat nyt saapuneet Forumin, Sellon, Jumbon, Itiksen, Trion, Myllyn ja Kauppurin myymälöihin. Mallia löytyy neljässä eri värissä: vaalea blondi, blondi, tumma blondi ja tumman ruskea. Hinta 109,90€.

Human hair 1

Pidennykset toimivat klipseillä ja ovat näin ollen helppo ja nopea kiinnittää.

Human hair 2

Nosta osa hiuksista ylös ja kiinnitä esimerkiksi hainhampaalla vähäksi aikaa.

Human hair 3

Aukaise pidennyksen klipsit painamalla klipsin keskikohdasta, aseta klipsi hiuksiin ja sulje klipsi. Tee näin kaikkien pidennysklipsien kanssa.

Human hair 4

Vapauta ylöskiinnitetyt hiukset pidennysten päälle. Voilà, sinulla on nyt ihanan pitkät ja tuuheat hiukset :).

Human hair picture before and after

 

Pehmeä poncho lämmittää viileällä kelillä

Syksy lähestyy kovaa vauhtia ja ilmat viilenevät, mutta ei hätää, poncho pitää vilun loitolla ja näyttää myös hyvältä:). Pidä ponchoa harteilla tai kietaise kaulalle muhkeaksi huiviksi. Myymälöistämme löytyy nyt kahta eri mallia ja väriä (beige & musta).

Poncho

Psst! Myymälöihin on saapunut myös muita ihania lämpimiä asusteita, kuten pipoja, kaulahuiveja ja nahkahanskoja;).

Tuubihuivit nyt 2 yhden hinnalla eli 11,90€!

Tuubihuiveilla voit helposti piristää syyslookiasi. Käytä takin, paidan, ponchon tai mekon kanssa ja yhdistele eri värejä/kuvioita keskenään. Nyt saat myymälöistämme 2 tuubihuivia yhden hinnalla eli 11,90€.

Samlingsbild sjalarVinkki: tuubihuivia voit käyttää myös bolerona syksyn juhlissa;).

 

Sneak peak with Kenza

Ensi viikolla Glitter-myymälöissä alkaa ihana syyskampanja, jonka keulakuvana on Ruotsin yksi suosituimmista bloggareista, Kenza. Tässä hieman esimakua kampanjan fiiliksestä:).1Kenzan ihana prinsessalook kääntää varmasti ohikulkijoiden päät. Lisää Kenzan tyylivinkkejä  löydät täältä.