VALKOISET ASUSTEET RAKASTAVAT RUSKETUSTA

veske_styling

Auringon kanssa kannattaa olla varovainen: käytä aina suojavoidetta poutasäällä ettei ihosi pala. Jos hipiäsi on kuitenkin päivettynyt auringon alla, niin pue ihmeessä yllesi valkoista! Näistä inspiskuvista näet, kuinka valkoinen on edukseen rusketuksen kanssa ja päinvastoin.

nyhet3

Eikä siihen aina tarvita edes rusketusta, vaan värikkäät vaatteet nauttivat myös valkoisen rauhoittavasta vaikutuksesta.

klokke_veske_ringer

TUPLAHELMIKORVIS

Pearls2

Syksyn trendikkäin tuoteuutuus on nyt täällä: tuplahelmikorvis! Korviksen etupuolta koristaa helmi tai kivi ja taustana toimii suuri helmi. Helmiä on näkynyt paljon syystrendien catwalk-lavoilla. Tämä uusi korvismalli tekee helmistä katu-uskottavat.

Erring copy

 

 

 

MY LITTLE PONY HAIR

Jos googlaat kuvahaulla "my little pony hair", saat tulokseksi lukuisia ihania väri-ilotteluja hiustrendien maailmasta! Tämän inspiraation iskemänä esittelemme värikkäät klipsi-hiusraitamme jotka ovat vaivaton vaihtoehto tyylin toteuttamiseen ilman hiustenvärjäystä.

Hårslingor

Esimerkki tyyli-inspiksestä.

Fina slingor

Ja näin se toteutetaan.

K783A85_Frisyr10-6

Raitoja löytyy kiharoiden lisäksi myös suorana eri väreissä.

 

KESÄTUNNELMOINTIA

Bild

Ei kesää ilman aurinkolaseja!

blomsterkrans dipdye helbilde

Kukkaiskesä.

Flowercrown

Mihin se panta katosi?

Pink

Tähtien kesätyyli on helppo loihtia klipsipinneillä ja suurilla korviksilla.

blomsterkrans

Ihana kesäilta.

 

LOISTAVAA LATAUSTA

Maanantaina esittelimme blogissa muutamia uutuuksia kännykkäkuorivalikoimastamme. Tänään vuoroon pääsevät aivan uudet mobiiliasusteet, jotka ovat ensi kertaa Glitterin valikoimassa: matkalaturi ja latausjohto!

mobilskal

Matkalaturi on tarpeellinen paljon puhuvalle tai reissaavalle. Etenkin näin mökkeily- ja veneyilysesongin kuumimpana kautena matkalaturi ansaitsee paikkansa reissuvarusteiden joukossa, sillä tuskin kukaan haluaa jäädä jumiin aavalle merelle tai sähköttömälle mökille ilman akkua.

307952Turkos

Mikä se on joka loistaa kuin joulukuusi? No sehän on latausjohto! Kun päivät ollaan menossa, niin mobiililaitteen lataus jää monesti ilta- tai yöaikaan. Valoilla varustettu latausjohto on silloin omimmillaan paikantamaan puhelimen olinpaikan. Ja onhan se vaan yksinkertaisesti niin hauska! Väreissä löytyy mistä valita.

307952Rosa