Glitter avaa myymälän uudessa kauppakeskus Valkeassa

hiuskuva

Olemme mukana Oulun uuden kauppakeskus Valkean avajaisissa, kun Valkeaan avataan upea uuden konseptin vaalea Glitter-myymälä! Grand Opening -avajaisia vietetään to 14.4. klo 10 alkaen koko viikonlopun ajan. Lisätietoa kauppakeskus Valkean avajaisohjelmasta täältä.

AVAJAISJUHLAA GLITTERISSÄ
Avajaisten kunniaksi kaikki normaalihintaiset tuotteet "Ota 3 maksa 2, tarjoamme edullisimman!" (Ei koske Babyliss, Aussie ja Batiste
-tuotteita). Myymälässä myös mahtavia tuotetarjouksia. Tämän lisäksi 50 ensimmäisen asiakkaan ostokset pakataan yllätyslahjoja sisältävään goodie bagiin ja tietenkin myymälästä kannattaa hakea myös ilmainen Hiusopas-lehti, joka sisältää runsaasi vinkkejä ja uutuuksia hiuksille!

Nähdään avajaistunnelmissa!

Avajaistarjoukset ovat voimassa Glitter Valkeassa koko avajaisviikonlopun ajan 14.-17.4.2016. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

UUSI EMOJI-VIDEO ON TÄÄLLÄ!

Behind the Scenes -videomme on ollut menestys sosiaalisessa mediassa. Katso video tästä!

Hårguiden snap

Tervetuloa mukaan inspiroivalle Glitterin hiuskiertueelle!

Epost_header

Glitterin jokavuotinen upea, kiiltävä ja entistä muhkeampi Hiusopas vol 5. on julkaistu! Tämän myötä käynnistämme keväisen Hiuskiertueen ympäri Suomen!

Tutustu uutuuksiin hiusten maailmasta
Tervetuloa kiertueelle hakemaan oma kappaleesi inspiroivasta Hiusopas-lehdestä! Hiusasiantuntijamme tekevät paikan päällä ilmaisia pikakampauksia ja antavat käytännön vinkkejä niin arki- kuin juhlakampauksen loihtimiseen. Esittelemme vuoden must have -hiustuotteet, kuten Hair Rollersit, hiustatuoinnit ja hair charmsit. Kiertuepisteellä vierailevat saavat rahanarvoisia erikoisetuja tuotteista.

Change your brush!
Hammasharjasi vaihdat kenties säännöllisesti, mutta milloin viimeksi vaihdoit hiusharjasi? Ajan mittaan hiusharja kerää itseensä likaa ja bakteereja, jotka eivät lähde pesemällä harjan pienimmistä väleistä ja sisältä. Suosittelemme harjan vaihtoa uuteen juuri nyt, sillä valikoimaamme on saapunut aivan ennenkuulumattoman upea Wet-harja, jolla selvität niin kosteat kuin kuivat hiukset käden käänteessä ilman repimistä! Harjakokonaisuutta täydentää Shine-harja, jolla viimeistelet hiuksiin kiillon ja kuohkeuden. Kokeile, niin tiedät! Tuo vanha harjasi kiertuepisteelle, niin saat uuden Wet- tai Shine -harjan tarjoushintaan 7€ (norm. 9,90-11,90€).

Kiertueaikataulu

Kauppakeskuksen promopaikalla/lavalla:
Pe 8.4. klo 14-18 Kauppakeskus Forum, Helsinki (1- ja 0-kerrokset)
Pe 8.4. klo 13-18 Kauppakeskus Iso Omena, Espoo
La 9.4. klo 12-16 Kauppakeskus Jumbo, Vantaa (Vanha puoli)
Pe 15.4. klo 14-18 Kauppakeskus Hansa, Turku (Hansatori)
La 16.4. klo 12-16 Kauppakeskus Mylly, Turku (Myllyntori)
La 16.4. klo 12-16 Kauppakeskus Ideapark, Lempäälä (Keskusaukio)
La 23.4. klo 12-16 Kauppakeskus Stella (Tähtitori)

Myymälän edessä:
La 23.4. klo 12-16 Glitter Koskikeskus
La 30.4. klo 12-16 Glitter Matkus
Pe 6.5. klo 14-18 Glitter Jyväskylä

Tervetuloa Glitterin hiusmaailmaan!

Kaksinkertaista Grand Opening -juhlaa to 24.3.

epost

Tostaina 24.3.2016 Glitterissä vietetään kaksinkertaisia Grand Opening -juhlia, kun avaamme kaksi uutta myymälää! Lappeenrannassa kauppakeskus Weerasta kauppakeskus IsoKristiinaan muutanut myymälämme on uusittu ihastuttavasti vaaleaksi. Vantaan kauppakeskus Jumbo saa lisävahvistuksen toisesta Glitter-myymälästä, joka palvelee kaikkia asiakkaita, mutta ottaa erityisesti huomioon nuoremmat Glitter-tähdet ihanin prinsessaunelmin! Näiden avausten myötä palvelemme Suomessa jo 43 myymälän vahvuudella.

Sekä Glitter IsoKristiinan että Glitter Jumbo II:n avajaisia juhlitaan huikein avajaistarjouksin ja torstaina 50 ensimmäiselle luvassa ihania goodie bag -tuotteita Glitter-ostoksen yhteydessä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan uusiin myymälöihimme!

IMG_0164

Sneak Peek! Glitter Jumbo II -avaustiimi odottaa malttamattomana, kun uuden myymälän ovet päästään avaamaan asiakkaille huomenna klo 9.

Jatkossa Glitter Jumbon molemmat myymälät palvelevat ma-la klo 9-21 ja su klo 11-18. Glitter IsoKristiina puolestaan ma-pe klo 10-19 / la klo 9-18 / su klo 12-16. Erikoispyhinä myymälämme noudattavat kauppakeskusten poikkeusaukioloja, jotka voi tarkistaa kauppakeskusten www-sivuilta.

GLITTER MUUTTAA LAPPEENRANNASSA JA OULUSSA

Lappeenrannassa tapahtuu, kun Glitter muuttaa kauppakeskus Weerasta kauppakeskus IsoKristiinaan. Glitter Weera palvelee muuttomyynnin merkeissä la 12.3. asti, jonka jälkeen myymälä on suljettuna muuton ajan, ke 23.3. asti. Avaamme IsoKristiinassa uudistuneen, upean myymälän, jonka Grand Opening -avajaisia vietetään to 24.3. monipuolisen ohjelman ja tarjonnan merkeissä, tervetuloa! http://www.isokristiina.fi/

Oulussa uudistutaan, kun Kauppurienkadun Glitter muuttaa ihkauuteen kauppakeskus Valkeaan! Glitter Kauppurissa ollaan muuttomyyntitunnelmissa ma 4.4. asti, jonka jälkeen olemme suljettuna muuton ajan ke 13.4. asti. Avaamme uuden konseptin myymälän Grand Opening -tunnelmissa kauppakeskus Valkean avajaispäivänä to 14.4., jolloin luvassa hulinaa, ohjelmaa ja tarjouksia niin meillä kuin koko kauppakeskuksessa, tervetuloa! http://kauppakeskusvalkea.fi/

Powder Pastels

 

Seuraa meitä