Glitter Ideapark uudistuu - Grand re-opening 30.1.2016

Lempäälän Ideaparkin Glitter-myymälää uudistetaan, ja se on suljettuna remontin vuoksi 24.-29.1.2016 välisen ajan. Myymälä avataan jälleen la 30.1.2016 Grand Re-Opening -juhlinnan merkeissä. Remontin ajan lähimmät myymälät palvelevat Tampereella Koskikeskuksessa ja Lielahtikeskuksessa. Tervetuloa!

Marble collection

 

 

Glitter Race on täällä!

FB_Insta2

Glitter Race on täällä! Elokuun loppuun saakka kaikissa Suomen Glittereissä kierrellään "Amazing Race" hengessä! Glitter Race -kampanjan aikana voit hakea mistä tahansa myymälästämme oman Glitter Race -passin ja lähteä keräämään etuja!

Toimi siis seuraavasti:

Pyydä myymälästä itsellesi Glitter Race -leimapassi ja aloita Glitterin myymälöihin tutustuminen sekä etujen kerääminen! Vieraile haluamissasi Suomen Glitter-myymälöissä ja kerää yksi leima jokaisesta myymälästä jossa käyt. Leimoja keräämällä saat mahtavia etuja!

Täyttämällä yhteystietosi leimakorttiin ja palauttamalla sen myymälään, voit voittaa VIP Shopping -illan sinulle ja ystävillesi!

Glitter Race -leimoja keräämällä saat etuja (1 leima per myymälä):
• 2 leimaa eri myymälöistä: -15% normaalihintaisesta tuotteesta
• 4 leimaa eri myymälöistä: -20% normaalihintaisesta tuotteesta
• 6 leimaa eri myymälöistä: -25% normaalihintaisesta tuotteesta
• 8 leimaa eri myymälöistä: Wau! Koko Glitter Race suoritettu! Saat passilla 10 € alennuksen.

Glitter Race on käynnissä 31.8.2015 asti. Alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Glitter Racessa ei ole ostopakkoa. Lisätietoja saat Glitterin myymälöistä.

IMG_20150805_093052

Haluaisitko viettää synttärisi tai VIP-shoppailuillan Glitterissä?

IMG_20150805_144729

Me Glitterissä haluamme tarjota asiakkaillemme ihania elämyksiä. Sen vuoksi kuka tahansa asiakkaistamme pystyy järjestämään myymälässämme joko syntymäpäiväjuhlansa tai VIP -shoppailuillan ystävilleen!

Kimaltavat kaverisynttärit ovat ehtineet nousta jo monien koululaisten hittisynttäreiksi, joten jos haluat viettää ikimuistoisen synttäripäivän, Glitterissä se onnistuu varmasti! Glitterin syntymäpäiväjuhlat räätälöidään synttärisankarin ja kaverimäärän mukaan juuri teille sopivaksi. Tarjoamme synttäreillä ohjelmaa, naposteltavaa ja hauskapintoa! Jos siis haluaisit päästä viettämään synttärisi Glitterissä, ota yhteyttä lähimpään Glitter myymälään lisätietoja varten. Myyjämme opastavat sinua synttäreiden järjestelyissä ja antavat lisätietoja, millaisia synttäreitä myymälöissämme on mahdollista järjestää!

kaari5

Onko sinulla tulossa jokin merkkipäivä, tai haluaisit vain muuten vain viettää ystäviesi kanssa laatuaikaa shoppailun merkeissä? Voit järjestää yksityistilaisuuden työ- tai kaveriporukallesi!

Myymälä varataan iltaa varten vain teidän käyttöönne, joten saatte sovitella ja katsella tuotteita omassa rauhassanne. Tarjoamme osallistujille lisäksi hiustenlaitto- tai stailausopastusta, eli jos teillä koskaan on ollut mietinnässä miten laittaisi hiuksiaan arkena tai juhlaa varten, niin nyt olisi tarjolla henkilökohtaista opastusta vain teille varatussa myymälässä! Tarjoamme lisäksi naposteltavaa, pienet lahjat  ja erikoistarjouksen, jolla saatte ostaa tuotteita.

Jos mielenkiintonne heräsi, ottakaa yhteyttä lähimpään Glitterin myymälään ja sopikaa juuri teille räätälöity VIP-shoppailuilta!

GLITTER TRIO UUDISTUU!

Lahdessa tapahtuu! Glitter Trio tekee parhaillaan muuttoa uusiin liiketiloihin katutasoon, Päijänneaukiolle esiintymislavan viereen. Myymälä avaa ovensa torstaina 16.4., tervetuloa avajaisiin! Avajaistarjouksena KAIKKI NORMAALIHINTAISET TUOTTEET OTA 3 MAKSA 2, TARJOAMME EDULLISIMMAN! Lisäksi muita mahtavia tuotetarjouksia, tule kurkkaamaan!

FullSizeRender2

Tv:stä tuttu Niko Saarinen tulee vierailemaan Trion avajaishuumassa pe 17.4. klo 14-18. Niko jakaa nimmarikortteja ja ottaa yhteisselfieitä fanien kanssa. Tule moikkaamaan Nikoa ja nouda samalla Glitterin uusi Hiusopas!

FI_FB_Hair

Tervetuloa uuteen Glitter Trioon!

15.4. Glitterin Hiusopas-tapahtuma Forumissa + Kenza meet & greet

Glitterin uutta, odotettua Hiusopasta aletaan jakaa ilmaiseksi myymälöissä huomenna perjantaina 10.4.! Tule hakemaan oma Hiusoppaasi ja parhaat vinkit pikakampauksiin ja niiden toteuttamiseen henkilökunnaltamme.

Hiusoppaan kunniaksi järjestämme ison Hiusopas-tapahtuman kauppakeskus Forumissa Helsingissä ke 15.4. Iltapäivän ajan teemme pikakampauksia kolmessa kerroksessa, tule kuulemaan parhaat pikakampausvinkit! Päivän vierailevana tähtenä on kasvomallimme, superbloggaaja Kenza Zouiten, @kenzas , joka on fanien tavattavissa klo 14-15 Forumin 3. kerroksessa. Tervetuloa hakemaan Hiusoppaaseen Kenzan nimikirjoitus ja yhteiskuva!

15-1289_FI_468x400pxl

Seuraa meitä