Mobiiliasusteet tarjouksessa - Ota 3, maksa 2!

Syksyn myötä Glitteriin saapui paljon ihania uusia mobiiliasusteita. Tuunaa älypuhelimellesi uusi ilme. ;) Erilaisten suojakuorimallien lisäksi on saapunut myös matkalatureita (vara-akkuja), jotka kulkevat kätevästi taskussa.

powerbank

Kultaista aitoa hopeaa

Tiesitkö, että Glitterissä myydään aitohopeisia koruja? Jos et, nyt tiedät. Meillä on oma Pure Silver -valikoima, jonka tuotteet ovat aitoa hopeaa. Nyt myymälöstämme löytyy mös kultaista aitoa hopeaa. Tarkemmin sanottuna aitohopeakoruja, joissa on kultapäällyste.

••A4_PureSilver.indd

Sataa, sataa ropisee, mutta nuttura on ja pysyy!

Nuttura on täydellinen sadesään kampaus. Sateesta siis viis! Sateenkestävä kampaus syntyy nutturavalkin, ponnarin ja parin pinnin avulla.

IMG_0280Nepparillinen nutturavalkki (kuvassa, 6€) toimii erityisesti pitkähiukisille, sillä hiusten latvan voi kieputtaa kätevästi valkin ympärille, ja lopuksi napsauttaa vain nepparin kiinni, kun hiukset on kieputettu. Kuvan pinnirasia on nyt muuten tarjouksessa 4,50 €, kun se normaalisti maksaa 6,90 €.

 

Uudet hiusliidut ovat täällä!

Nyt eivät tahriinnu sormet! Uudet hiusliidut ovat saapuneet. Hiusliituja on yhteensä seitsemän eri väriä. Myymälässä myynnissä myös "teline", johon hiusliidut asetetaan. Voit vain liu'uttaa hiuksia liitujen välissä ja saat uuden sähäkän hiustyylin hetkessä.Ha¦èrfa¦êrg gruppbild

Kuvakilpailu Instagramissa #glittermakeover

Syksy on uusien tuulien aikaa, jolloin tekisi mieli tehdä pieni muodonmuutos. Varata aika kampaajalle, stailata itselleen jokin uusi lookki tai muuten freesata ulkoasua.

Nyt voit osallistua Instagramin puolella kilpailuun, jossa palkintona parhaille perusteluille on Glitterin stailaussetti (kuvassa). Ota kuva, joka kertoo, miksi olisit "makeoverin" tarpeessa. Kerro kuvatekstissä perustelut ja lisää kuvaan hashtagit #glittermakeover ja @glittersuomi. Julkaise kuva Instagramissa ja olet mukana kisassa! Persoonallisin perustelu voittakoon! Voittajan valitsee Glitterin oma raati. Kilpailuaika on 14.8.-19.8.2014.

Samlingsbild naglar fransar