Letitä kuten Fanny

Letit ovat tällä hetkellä se yksi suosituimmista kampauksista.  Bloggaaja Fanny Lyckman näyttää, miten ihanan keväinen letti syntyy käden käänteessä. Katso tutorial video tästä. Koristele lettisi kukilla niin saat kampaukseesi vielä viimeisen ihanan ja keväisen säväyksen.

fanny1 fanny2 fanny3 fanny4

fanny2

fanny3

fanny4

 

 

Pääsiäiskarkkien sijaan karkkivärejä :)

Pääsiäisen alla kaupat ovat pullollaan pääsiäisherkkuja ja -karkkeja. Glitterin uutuuksien joukosta löytyi myös jotain herkullisen väristä ja ihanaa. Uudet hiusliidut ovat saapuneet myymälöihin! Hiusliidut maksavat 6,90 € /kpl ja voit käydä Glitter Suomen YouTube-kanavalta katsomassa, miten helppo niitä on käyttää.

3

Duckface

Kevätuutuuksien joukosta kuoriutui ihastuttavan hauskoja uutuuskuoria. Nämä duckface-kuoret sopivat tyyliltään täydellisesti myös pääsiäiseen. :)

duckfaceKuvan iPhone-kuoret 11,90 €.

 

Napakoru

Glitteristä löydät korut jokaiseen tilaisuuteen ja melkein joka paikkaan - myös napaan. Napapaidat ovat nyt erittäin trendikkäitä, joten mikseivät napakorutkin.

NapakorujaTässä näet muutamia napakorumalleja, joita Glitter-myymälöistämme löytyy.

5Glitterin lävistyskorut ovat 316 kirurginterästä. Banaaninmuotoisen lävistysosan ulkopuoliset osat ovat aitoa hopeaa.

4Lävistyskorujen kanssa kannattaa aina olla tarkkana. Suosittelemmekin, että muistat aina puhdistaa napakorun sitä vaihtaessasi ja ennen sen käyttöönottoa.

3

 

 

Lippiksiä, joissa on asennetta

Glitteriin oon saapunut kevätuutuuksien joukossa lippiksiä, joissa on asenneta.

1Tekstejä on neljä erilaista ja lippis maksaa 24,90 €. Vaikea päättää, mikä on paras ja sopii tähän kevääseen parhaiten. :)