Uudet Glitter-myymälät avataan pian!

Pian elämme jännittäviä aikoja, sillä Suomeen avataan tämän kuun lopussa kolme uutta Glitter-myymälää! Jeee! Kohta Glitter on myös Hämeenlinnan Goodmanissa, Porin Puuvillassa ja Oulun Ideaparkissa. Stay tuned<3!

kaari4 kaari5

VOITA KENZAN SUOSIKKITUOTTEET VOL. 3

Kenza-kisailu jatkuu uuden tuotepaketin kera! Ota itsestäsi asustekuva, lataa kuva Instagramiin ja tägää #myaccessorydiary ja @glittersuomi. Näin voit voittaa Kenzan suosikkituotteet syysvalikoimastamme. Kisaan voi osallistua ensi keskiviikkoon (1.10.) asti. Huom! Instagram-tilisi täytyy olla julkinen osallistuaksesi.

Tävling 4

#glittergoestokyo

Näyttökuva 2014-9-20 kello 18.13.18

Kenza on Glitterin sisäänostotiimin kanssa Tokiossa inspiroitumassa, shoppailemassa ja kuvailemassa. Mitähän kaikkia ihanuuksia saamme valikoimaamme ensi kevääksi;)? Seuraa tiimimme matkaa Instagramissa häshtägillä #glittergoestokyo.

Voita Kenzan suosikkituotteet vol. 3!

Tällä viikolla voit voittaa kaikki nämä Kenzan suosikkituotteet itsellesi! Tee näin: ota itsestäsi asustekuva, lataa kuva Instagramiin ja tägää #kenzalovesglitter ja @glittersuomi. Kisan voittaja valitaan 24.9. Huom! Instagram-tilisi täytyy olla julkinen osallistuaksesi.

Tävling 3Paljon onnea edellisen kisan voittajalle, @marlenekats :ille!

Kenza & Glitter Tokiossa!

Upea Kenza on Glitter-matkalla Tokiossa. Seuraa täältä, mitä kaikkea matkalla tapahtuukaan :).

kuva

Voit seurata Kenzan Tokion matkaa myös Instagramissa. Kuvalähde: #regram käyttäjältä @kenzas #glittergoestokyo #kenzalovesglitter

 

 

Seuraa meitä